Centralt, Ockelbo

Norra Åsgatan 47

Såld
  • 5 rum
  • 173 kvm
  • Villa

Rymlig villa med lantcharm!

Med sina generösa utrymmen och lantcharm finns här gott om plats för hela familjen att trivas. Villan om 173 kvm sträcker sig över ett och ett halvt plan, inklusive en källare i soutteräng där de öppna och ljusa ytorna ger dig friheten att inreda efter din egen stil. För närvarande har huset två sovrum, men här finns utrymme att skapa fler om behovet uppstår. Perfekt för en växande familj eller om du vill ha ett hemmakontor.
Det rustika lantköket är en dröm för den som älskar matlagning. Med mörk köksinredning, marrakech kakel på vägg och en gedigen köksö tillsammans med moderna vitvaror har du allt du behöver för att laga gourmetmåltider och bjuda in vänner och familj till oförglömliga middagar. När du kliver in i vardagsrummet möts du av en inbjudande och varm atmosfär där kaminen blir rummets mittpunkt. Den sprakande elden ger inte bara en mysig och avslappnad känsla, den ger också behaglig värme under kalla vinterkvällar.

Uppvärmningen i denna rymliga bostad sker via underhållsfri fjärrvärme och under 2023 färdigställdes arbetet med tilläggsisolering av väggar i samband med fasadbyte.

Här bor du med promenadavstånd till skola och förskola såväl som stadens centrum och dess serviceutbud liksom den närliggande badplatsen vid Bysjön. För dig som behöver pendla till jobbet, är detta det ideala läget. Med nära tillgång till kollektivtrafik i form av buss och tåg såväl som vägnätet så går det smidigt att ta sig till arbetsplatsen även om den ligger i Bollnäs, Gävle eller Stockholm.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna