Tunaberg, Nyköping

Skogsduvevägen 16

Såld
  • 4 rum
  • 83 kvm
  • Villa

Charmiga Uttervik nära havet!

Fritidshus med åretruntstandard i populärt område med närhet till naturen, havet, eventuellt båten och barnvänlig badstrand. Rymligt hus med 2/3 sovrum.

Varmt välkomna till populära Uttervik och detta trevliga fritidshus i ett bekvämt plan med permanentstandard. Huset ligger på en härlig, inhägnad tomt med fint solläge där en rejäl häck skyddar mot insyn. Uttervik är ett trevligt fritidshusområde endast drygt en timme från Stockholm och 15 minuter från Nyköping.

På Skogsduvevägen 16 finns nu chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här finns ett charmigt hem med stor potential. Ett optimalt planerat hus med vardagsrum och allrum där allrummet är utrustat med öppen spis försedd med kassett och vardagsrummet har luftvärmepump som ger låga driftskostnader. Här finns även två sovrum med förvaring samt en toalett. Det finns även en tvättstuga med ingång till duschrum samt bastu. I gäststugan kan ytterligare 4-5 personer övernatta.

Huset har ett naturnära läge med härliga utomhus ytor, bland annat en stenlagt uteplats försedd med tak på baksidan. På tomten finns en gäststuga och ett uthus (ej färdigställt). Fiber samt en effektiv luft-luft värmepump installerad 2022.

Endast ca 5 minuters promenad bort finns möjlighet till att spela fotboll, boule och tennis och ytterligare ca 8 minuter bort ligger hamnen med möjlighet till båtplats samt strand och klippbad. Önskar man en promenad med bär- eller svampplockning så finns mysiga skogsstigar runt husknuten. På Tunabergshalvön finns fina vägar och stigar för MTB och vandring, bl. a passerar sörmlandsleden.

Mer om mäklarna