Tessin, Nyköping

Bergholms väg 15

Såld
  • 6 rum
  • 187 kvm
  • Villa

Fint radhus med hörntomt och utespa

Välkommen till ett mycket fint radhus med hörntomt i trivsamt och populärt område!
Radhuset är byggt 2008 och erbjuder 187 kvm fördelat på tre plan och kan erbjuda upp till 6 sovrum vid behov. Entréplanet erbjuder en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns generös förvaring i kök och stora sällskapsytor för både matplats och soffgrupp. På entréplanet finns också badrum med badkar och tvättmöjligheter. På våning två hittar du 2 sovrum, duschrum med bastu samt ett stort och härligt allrum med gott om plats för stor soffa för den stora familjen. Här finns också möjlighet att dela av till ytterligare ett sovrum vid behov. Högst upp i huset finns ytterligare 2-3 rum samt en wc med handfat.
Njut av en solig uteplats med lyxigt utespa. Här finns också en lagom lättskött gräsyta med plats för lek eller kanske studsmatta?
Bo i ett mycket trivsamt och populärt område med ett stenkast till flera skolor, förskolor och sport- och eventanläggningen Rosvalla. Cykel- och gångavstånd till centrum och hamnen och behöver du ta bussen finns busshållplats en kort promenad bort.
Är du en större familj som vill bo bekvämt, kunna ha lyx i vardagen och ha gångavstånd till skolor och aktiviteter, restauranger och butiker. Då är detta bostaden för dig!

Kontakta mäklaren för mer information!

Mer om mäklarna