Rosenkälla, Nyköping

Svanvägen 7

Besiktigad
  • 8 rum
  • 163 kvm
  • Villa
Högstbjudande 6 750 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

GEDIGEN 60-TALS VILLA MED NÄRHET TILL BÅDE CENTRUM OCH ROSVALLA

Ljus och rymlig 60-tals villa med soligt och privat läge. Stort dubbelgarage med 3,10 m i takhöjd. Härliga sällskapsytor med nybyggt och påkostat kök och tre bra sovrum plus en hel källare för t.ex hemmakontor, tonårsdel eller uthyrning. Uppvuxen och privat trädgård med fina uteplatser och utespa.

Ljus och rymlig 60-talsvilla med soligt och avskilt läge. Stort dubbelgarage med takhöjd på 3,10 meter. Härliga gemensamma utrymmen med nyligen byggt och högkvalitativt kök samt tre väl tilltagna sovrum och en hel källare som kan användas som hemmakontor, tonårsdel eller för uthyrning. Uppvuxen och privat trädgård med vackra uteplatser och utomhus-spa. Rosenkälla är särskilt populärt för sin närhet till Rosvalla Arena, hamnen, skolor och stadens centrala delar. Ett perfekt hem för den aktiva familjen som vill leva det enkla livet med tid för avkoppling!

BESKRIVNING

ÖVRE PLAN

En öppen och ljus hall med plats för ytterkläder. Ett av våningens två badrum ligger bredvid hallen, utrustat med wc, handfat och badkar.

Ett ljust kök/vardagsrum med generöst ljusinsläpp från söder och utgång till den privata trädgården. Det nya och välutrustade köket har gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Notera den specialbyggda bänken, en favoritplats för de små. Rymlig matplats för hela familjen med en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet.

Ett lugnt sovrum med utgång till trädgården. Tvärs över hallen finns ett mindre sovrum/arbetsrum som för närvarande används som tv-hörna. Här finns även en trappa upp till en stor inredd vind.

Några steg upp finns ytterligare två bekväma sovrum med ett stilrent renoverat badrum intill.

Nylagt parkettgolv i kök och vardagsrum.

NEDRE PLAN

Möjlighet till uthyrningsdel/tonårsdel/kontor med egen ingång. Här finns totalt tre allrum, varav ett med stora fönsterpartier, klinkergolv och panelväggar. Närliggande finns ett något större rum med heltäckningsmatta och panelväggar. Det största rummet, beläget längst bak i huset, har en fungerande eldstad och är perfekt för barnaktiviteter.

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Gott om förvaringsutrymme samt en bastu. Övriga utrymmen inkluderar pannrum/snickarbod och skafferi. Gästtoalett med wc och handfat.

TRÄDGÅRD

Solig och uppvuxen trädgård med avskilt och privat läge intill skogen.

På det generösa dubbelgaraget har en smakfull utomhusmiljö med pergola och nedsänkt utomhusspa anlagts, omgivet av grönska året om.

Infarten rymmer två bilar och i garaget ryms både husbil och båt om det skulle behövas.

Mot skogen finns en ytterligare uteplats intill en friggebod.

Välkommen till ett välplanerat hus i utmärkt skick med naturen som närmaste granne!

Boka visning

  • Anmäl dig till visningen via hemsidan- Välkommen!

  • Anmäl dig till visningen via hemsidan - Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Rosenkälla, Nyköping

Svanvägen 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.