Råby, Nyköping

Anneberg 1

Såld
  • 4 rum
  • 81 kvm
  • Villa

Charmigt tvåplanshus

På Anneberg 1 finns nu chansen att bli ägare till detta charmiga hus. Här har du möjlighet att skapa ditt drömhem.

Välkommen till Anneberg 1 i natursköna Råby. Detta hus från 1947 är i två plan med källare som rymmer 81 kvadratmeter att bo och trivas på. Här erbjuds ett smart planerat boende som besitter en alldeles särskild charm.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det charmigt gröna och tidstypiska köket med höga skåp, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Du välkomnas in i den ljusa hallen med bröstpanel som via ett valv för dig in vardagsrummet med både värmande kamin och fina trägolv. Vidare tar du dig in i matsalen med tidstypiska skjutdörrar. På övervåningen erbjuder sovplatser med två sovrum och god förvaring i såfäl förråd som kattvind. Här finner du även husets lilla och fina balkong med vy över åker.
I källaren finner du gästrum, tvättstuga, pannrum samt ett praktiskt matförråd.
Tomten är om 1903 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn med grönska bakom husknuten. Grusad uppfart med plats för flera bilar, garage, uterum med trätrall i söderläge.

Du tar dig till Nyköping på 20 minuter med all tillgång till service och tåg till Stockholm på dryga timmen. Några meter från huset finner du busshållplats. En promenad bort finns tillgång till bad och Råby erbjuder även skola för förskole- och lågstadiebarn och en obemannad butik dygnet runt.

Vill du ha nära till skog, natur och bad? Hör av dig till mäklaren!

Mer om mäklarna