Pettersberg, Nyköping

Tulpangången 2

Besiktigad
  • 5 rum
  • 132 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 695 000 kr

Bekvämt radhus i populärt område.

Upptäck detta bekväma radhus med fyra rymliga sovrum och en trivsam atmosfär, passande för både familjer och par. Beläget i en lugn och populär del av Pettersberg, med närhet till shopping, natur och bekvämligheter, erbjuder detta hem en bekväm livsstil.

Välkommen till Tulpangången 2! Detta radhus med en äldre standard erbjuder enkelhet och bekvämlighet på ett och samma plan!
Beläget i ett lugnt och populärt område, här har du närhet till lokala butiker och vacker natur. Med sina 132 kvadratmeter erbjuder detta hem fyra sovrum, ett kök med matplats, ett stort vardagsrum och en praktisk tvättstuga. Dessutom finns en dusch/wc och en extra gäst-wc för bekvämlighetens skull.

Njut av den lättskötta trädgården och förrådet som omger huset. I en närliggande länga finns ett garage med laddningsstation för elbil.

Detta hem passar både en familj med lekplatser i närheten och det äldre paret som uppskattar en bekväm planlösning i ett plan. Beläget i Pettersberg har Tulpangången närhet till Hjortensbergsbadet, motionsspår, köpcentrum, vårdcentral, förskola och bra bussförbindelser.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Pettersberg, Nyköping

Tulpangången 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.