Östra Villastaden, Nyköping

Geijersgatan 7

REDO™ Besiktigad
  • 5 rum
  • 133 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 795 000 kr

Sekelskiftesvilla i lugn och eftertraktad del i Östra Villastaden.

Sekelskiftesvilla i lugn och eftertraktad del i Östra Villastaden. Huset ligger på attraktiva Geijersgatan 7 och nuvarande ägare har trivts mycket bra här sedan 1980. Den charmiga villan erbjuder härliga sociala ytor med rymlig matplats med fint ljusinsläpp.

Sekelskiftesvilla som firar 100 år i lugn eftertraktad del i Östra Villastaden. Huset ligger på attraktiva Geijersgatan 7 och nuvarande ägare har trivts mycket bra här sedan 1980. Den charmiga villan erbjuder härliga sociala ytor med rymlig matplats med fint ljusinsläpp. De två rummen i fil vänder sig mot den lummiga trädgården som badar i sol från morgon till kväll. Villans planlösning på övre våningen bör förändras för att den skall passa för en familj och jag har lagt ett förslag på planlösning bland bilder och även andra tips för att detta hus kan bli områdets absoluta pärla. Villan har en generös källare med bl.a bastu/tvättstuga, badrum, och massor av bra förvaringsutrymmen.
På tomten finns även en friggebod med ytterligare förvaring. Tomten är plan med privat baksida och smakfullt omgiven av fina växter med härlig lummig känsla. Detta är verkligen något för trädgårds- och livsnjutaren! Margaretaparken ligger bara ett stenkast bort med lekplats för barn eller varför inte en picknick under träden en varm sommardag. På vintern är pulkabacken på toppen av Strandbergsvägen ett populärt häng för barnen i området. Både Inovitaskolan, östra Skolan och Långbergskolan ligger inom 100-200 m.
Det geografiska läget gör att du har nära till allt vad staden har att erbjuda. På cykel tar du dig enkelt till centralstationen eller stadskärnan på bara 3-5 min. Elljusspår för motionären finns endast ett par hundra meter bort. Underbara promenadstråk längs med Nyköpingsån i nära anslutning. Huset är i mycket gott skick rent tekniskt men det förväntas att nästa ägare moderniserar en hel del och tveka inte att höra av dig till mig för tips om hur du kan göra detta till ditt nya drömboende i Villastaden.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Bef. plan
    Bef. plan
  • Bef plan
    Bef plan

Östra Villastaden, Nyköping

Geijersgatan 7

  • Förslag på ändrad planlösning
    Förslag på ändrad planlösning
  • Förslag på ändrad planlösning
    Förslag på ändrad planlösning

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.