Nyköpings Alla Helgona, Nyköping

Strindbergsgatan 18

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Sekelskiftesvilla i ett av de lugnaste och mest eftertraktade delarna i Villastaden.

Sekelskiftesvilla i ett av de lugnaste och mest eftertraktade delarna i Villastaden.

Sekelskiftesvilla i ett av de lugnaste och mest eftertraktade delarna i Villastaden. Huset ligger på attraktiva Strindbergsgatan 18 och nuvarande ägare har trivts här sedan 1980. Den charmiga villan erbjuder härliga sociala ytor med ombonat och fint Kvänumkök med rymlig matplats med fint ljusinsläpp. De två rummen i fil vänder sig mot den lummiga trädgården som badar i sol från morgon till kväll. Villan erbjuder i övrigt tre sovrum och källare med bl.a nyrenoverat badrum, rymlig tvättstuga, och gillestuga/kontor med direktaccess till trädgården.
På tomten finns även en isolerad snickarverkstad som men enkelt kan inredas som kontor eller tonårsrum/gästrum. Tomten är smakfullt terrasserad vilket gör att huset känns högt och ståtligt. Detta är verkligen något för trädgårds- och livsnjutaren! Margaretaparken ligger bara ett stenkast bort med lekplats för barn eller varför inte en picknick under träden en varm sommardag. Både Inovitaskolan och Långbergskolan ligger inom 1-200 m.
Det geografiska läget gör att du har nära till allt vad staden har att erbjuda. På cykel tar du dig enkelt till centralstationen eller stadskärnan på bara 3-5 min. Elljusspår för motionären finns endast ett par hundra meter bort. Underbara promenadstråk längs med Nyköpingsån i nära anslutning. Välkommen hem!

Mer om mäklarna