Nya Svalsta, Nyköping

Modes väg 19

Såld
  • 4 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Härlig enplansvilla i populära Nya Svalsta!

Varmt välkomna till Modes väg 19 och denna kvadratsmarta enplansvilla på lugn och barnvänlig gata. Nu finns chansen att förvärva ett modernt hus från 2017 där det bara är att flytta in och trivas. Huset erbjuder totalt 4 rum plus ett kontor som idag används som gästrum. Det finns även möjlighet att dela av vardagsrummet ytterligare om behovet skulle finnas för ännu ett sovrum. Tvättstuga med egen entré, ett stort påkostat badrum med genomgående kakel och klinker samt en gästtoalett finner ni i anslutning till hallen. Entrén erbjuder gott om plats för avhängning samt förvaring i form av inbyggda garderober. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Från köket når man även det stora och mysiga uterummet som leder vidare ut mot altanen och trädgården.
Stor gräsmatta som sträcker sig runt huset med gott om plats för lek och spring. Även den andra långsidan av huset erbjuder en större altan med ett insynsskyddat läge med bra kvällssol. Uppfarten erbjuder plats för ett flertal bilar och leder upp till en carport med intilliggande isolerat förråd.
Området är ett expansivt och familjevänligt område ca 7 min bilfärd från centrum. Inom gångavstånd finns både skola, förskola, lekplatser samt en mindre matbutik. Om man är ute efter aktivitet så finns Kiladalends GK, padelbana samt väldigt trevliga promenadstråk inom gångavstånd från fastigheten. Ni finner även Palstorps Hage runt knuten med alla dess aktiviteter för hela familjen.
Välkomna Hem!

Mer om mäklarna