Malmbryggshage, Nyköping

Rynings väg 4

Såld
  • 4 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Härlig enplansvilla uppförd 2017 med generös tomt.

Härlig enplansvilla uppförd 2017 med generös tomt.

Nu ges den unika möjligheten att förvärva denna fantastiska enplansvilla i omtyckta Malmbryggshage. Här är varje kvadratmeter noga planerad och materialvalen smakfullt valda i tidlösa toner! Boendet som stod klart 2017 karakteriseras av stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en fin altan som delvis är under tak i sydvästläge med soltimmar långt in på kvällen. Ingen fastighetsavgift närmsta 9 åren.

Den ljusa hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter och förvaring i en praktisk klädkammare. Vidare nås ett fullt utrustat och kvalitativt kök från Marbodal i anslutning till vardagsrummet som erbjuder generös takhöjd, en mysig braskamin och ljusinsläpp utöver det vanliga från flera golv- till takfönster. Härifrån nås ett av boendets tre sovrum varav master bedroom har en walk in closet och badrum med badkar mittemot i korridoren. Intill köket finns även en tvättstuga med mycket goda tvätt- och förvaringsmöjligheter samt separat ingång. Generös och lättskött tomt. Kommunen bygger en fin lekpark i området som står klar till våren.

Utöver detta har boendet en stor uppfart och garage samt ett isolerat förråd i direkt anslutning som idag används till förvaring men kan enkelt bli ett hemmakontor eller gästrum. Malmbryggshage är ett eftertraktat och barnvänligt område med närheten till naturen, skolor och fritidsaktiviteter.

Detta är det perfekta boendet för barnfamiljen som är ute efter det lilla extra och det är bara vill flytta in, bo och njuta. Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna