Lasarettsområdet, Nyköping

Lasarettsvägen 12

Såld
  • 7 rum
  • 162 kvm
  • Villa

Charmig 20-talsvilla i Lasarettsområdet

Charmig 20-talsvilla i Lasarettsområdet med hela fyra sovrum.

OBS! Detta objekt är sålt med villkor som upphör 21/4. Kontakta mäklaren för mer info.

Varmt välkomna till denna trivsamma, generösa och charmiga familjevilla i 3 plan med härlig atmosfär och genuin känsla. Lugnt belägen i eftertraktade lasarettsområdet med 100 m promenad till Centralstationen varifrån fjärr- och regionaltåg går med med täta mellanrum. Villans geografiska läge är optimalt för den som sätter värde på närhet till allt vad Nyköping kan erbjuda samt vackra promenadstråk längs Nyköpingsån. Välkomna till det perfekta huset för den stora moderna familjen!

Villan är ursprungligen byggd 1927. Den härliga atmosfären i bostaden skapas av en harmonisk blandning av moderna lösningar och tidstypiska renoverade originaldetaljer som bland annat spröjsade fönster, spegeldörrar, profilerade golvlister och fina trägolv.
Villans totala area är 243 m² varav 173 m² är boarea och 70 m² är biarea i källarplanet. Utöver det erbjuds en rymlig inredningsbar vind. Bostaden erbjuder härliga umgängesytor med en välkomnande braskamin i köket, generöst vardagsrum med kakelugn, matsal och stilfullt renoverat kök med den rätta känslan med två skafferier i original. Entréplanet erbjuder även en liten gästtoalett. In i huset kommer man antingen via den ordinarie entrén från gatan eller via glasverandan på baksidan.

På det övre planet finns hela fyra sovrum som samtliga har ljusa trägolv samt ett fräscht badrum med golvvärme, vitt kakel och grått marockanskt klinker.

Källarplanet har gott om utrymmen med praktisk källaringång, duschrum (renoveringsbehov), tvättstuga med tvättmaskin & torktumlare. Stora delar av källarplanet har vitmålade väggar samt gråmålat betonggolv.

Nyköpings vackra skärgård med bad och fiske ligger inom 10-15 minuters bilfärd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna