Landet, Nyköping

Kolbro Övergården 1

  • 5 rum
  • 127 + 4 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Lantlig villa med alla rätt

Varmt välkomna till Kolbro Övergården och den här fantastiska fastigheten med lantligt och enskilt läge 20 min från Nyköping.
Här finns allt som önskas för ett ljuvligt liv på landet: 2 bostadshus, pool, lusthus, stora gemensamhetsytor, härlig trädgård, stall, garage och hundgårdar.

Det rör sig om ett fantastiskt boende med naturen runt hörnet men samtidigt finns det inget man saknar sett ur ett kvalité och bekvämlighetsperspektiv. Huvudbyggnaden erbjuder en bra planlösning med tre sovrum, gäst-wc, fräscht helkaklat badrum med bubbelbad, flera eldstäder samt ett stort och välutrustat kök naturligt integrerat med vardagsrummet. Komplett gästhus med gott om sovplatser, eget kök och badrum samt förvaringsutrymmen. Perfekt generationsboende eller uthyrningsdel. De praktiskt hobbyutrymmena är även de riktigt bra. Ett väl tilltaget garage/mindre maskinhall, stall med godkända mått på boxar och flera hundgårdar, både invändigt och utvändigt. Tomten ligger riktigt bra till och stoltserar med sol större delen av dagen, ett stort trädäck, härlig pool som restaurerades med ny liner och pooltak samt nytt reningsverk. Utöver allt detta finns också ett charmigt lusthus med infravärme. 39st solpaneler har installerats på taket för att hålla nere de redan överkomliga driftskostnaderna. Detta är en bostad som bör upplevas på plats. Ta tillfället i akt och besök någon av våra visningar.

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Landet, Nyköping

Kolbro Övergården 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.