Landet - Buskhyttan, Nyköping

Närke Ekensholm 1

Såld
  • 5 rum
  • 98 + 50 kvm
  • Villa

Milsvid havsutsikt

Varmt välkomna till Närke Ekensholm 1, ett välplanerat hus med en ljuvlig trädgård och fantastisk utsikt över Marsviken!
Endast 12 min från Nyköping med känslan av landet finns den här välskötta fastigheten som ni verkligen behöver besöka.

Vid Marsvikens strand, omgiven av skog och kohagar, finns detta idylliska gula hus med vita knutar. Det första som möter er är en välskött trädgård med grusad uppfart till carporten. Det som hela tiden drar i blicken är Östersjön och hur påtagligt nära det är ut till öppet hav.

Huset är av god storlek i tre plan - entréplan med sociala ytor så som ett rymligt lantkök med fin utsikt, matsal som med små medel kan göras om till ett extra sovrum för den som behöver, vardagsrum med utgång till altan och öppen spis, samt ett helkaklat rymligt duschrum med wc, kommod och handukstork. På övre plan finns husets 3 sovrum, två av dem är otroligt rymliga - varav det ena har en egen klädkammare, båda rummen är utrustade med garderober för klädförvaring. Det sista rummet är av mindre karaktär men inrymmer säng och förvaring. Från hallen på övre plan når ni även balkongen med fin utsikt och bra solläge. Avslutningsvis når vi källaren som är vad alla källare bör vara - målad betong och inga organiska material som ger "källarlukt". Här nere finns bergvärmepumpen (IVT), tvättstuga med torkrum, verkstad samt dusch och wc.

Utöver bostadshuset finns en trevlig gäststuga med eget pentry och fin glasveranda. På tomten finns också en förrådsbyggnad som med fördel skulle kunna byggas om till poolhus eller lounge för den som önskar då utsikten från platsen är helt magisk.

Trädgården är välskött med fina rabatter, fruktträd och buskar - här har inget lämnats åt slumpen.

I Buskhyttan finns förskola och skola och pendlingen in till Nyköping tar ca 12 min.

Varmt välkomna till Närke Ekensholm 1 - en fastighet ni inte vill missa!

Mer om mäklarna