Koppartorp, Nyköping

Koppartorp Frista 1

Såld
  • 6 rum
  • 173 kvm
  • Villa

Perfekt året-runt boende i natursköna Koppartorp

Perfekt för både avkoppling och vardagsliv i natursköna Koppartorp. Stort och välplanerat hus, 6 rum, förråd, växthus och en tomt på 1209 kvm. Idealiskt som semesterboende eller åretruntboende i vackra Södermanland.

Välkommen till denna fantastiska villa som är perfekt för både semester- och åretruntboende. Med sina generösa 173 +90 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för hela familjen. Här har varje rum noggrant planerats för att skapa en harmonisk och trivsam atmosfär.
Bostaden är fördelad på två plan med källare. Här finns möjlighet till generationsboende eller kanske ha en uthyrningsdel då övervåningen har ett eget litet kök och kan nås från egen ingång.
Entréplanet erbjuder stora sällskapsytor, trivsamt kök, helkaklat dusch/wc samt två rymliga sovrum. På det övre planet finns två rymliga rum, kök samt wc med handfat.
I ena delen av källaren finns en rymlig gillestuga och i andra delen av källaren har du gott om förvaring i förråd, matkällare samt tvättstuga.
Huset värms idag upp effektivt genom bergvärme med ny bergvärmepump från 2021.

Belägen i det natursköna området Koppartorp utanför Nyköping, får du möjlighet att njuta av den sörmländska landsbygden och vacker natur samtidigt som du har bara 20 min bilresa intill Nyköpings centrum. Inom några kilometer nåra du flera fina badplatser och Sörmlandsleden, Simonsberget och Tunabergs Hembygdsgård ligger precis bredvid bostaden. Tomten, som sträcker sig över 1209 kvadratmeter, ger dig gott om utrymme för trädgårdsarbete eller avkoppling under soliga dagar.

Förutom villan erbjuder denna egendom även andra byggnader såsom ett förråd och ett växthus. Här kan du förvara dina verktyg eller odla egna grönsaker och blommor.

Denna fastighet är verkligen en pärla i sin egen rätt. Boka en visning idag och upptäck allt detta underbara hem har att erbjuda. Välkommen till Koppartorp Frista 1!

Mer om mäklarna