Edstorp, Nyköping

Badvägen 3

Såld
  • 5 rum
  • 106 kvm
  • Villa

Charmigt hus nära badsjö

Vid populära Lidsjön i Råby finns nu 106 charmiga kvadratmeter tillgängliga. Här finns ett välskött hus med 3 sovrum , öppna sociala ytor och gäststuga. Varmt välkomna till Badvägen 3!

Nu finns chans att förvärva ett 106kvm stort hus i eftertraktade Edstorp med bra läge mellan två sjöar. Här får du tillgång till Sörmlands vackra natur endast 15 minuter till Nyköping och en timmes bilresa från Stockholm. I huset finns 3 sovrum, varav det större har ett ljuvligt ryggåstak och de två mindre är genomtänkt utplacerade i huset. Du får ett stort och modernt kök med öppna ytor bort till matplats och vardagsrum med stora fönster och maximalt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås även den lummiga baksidan. På framsidan av huset finns ett mysigt uterum och en fin altan. Här finns en trädgård där solens alla timmar går att fånga, här finns även gästhus och vedbod.
Möjlighet till båtplats och kräftfiske i Lidsjön där du även finner flera avskilda stränder och badklippor.

Sommarstugeområdet Edstorp består av 64 hushåll varav hälften är permanentboende. Här finns det populära Edstorpsbadet med bryggor och badstrand, dansbana och boulebana. I Råby finns en livsmedelsbutik som är öppet dygnet runt samt F-3 skola.

Mer om mäklarna