Arnö, Nyköping

Persiljestigen 28

Besiktigad Försäkrad
  • 4 rum
  • 134 kvm
  • Parhus
Utgångspris 2 800 000 kr

Naturnära parhus med hörntomt och garage i barnvänligt område

Naturnära parhus med barnvänligt läge på Arnö. Garage in till huset. Nära kommunikationer. Förråd. Perfekt familjeboende i Nyköping.

Välkommen till detta naturnära och barnvänliga parhus, beläget i det populära området Arnö i Nyköping. Här erbjuds en idyllisk tillvaro längst in på återvändsgata med närhet till grönområden och vacker natur. Perfekt för den aktiva familjen som vill ha möjlighet till promenader och utomhusaktiviteter.

Bostaden är välplanerad och har en yta på 134 kvadratmeter fördelat på fyra rum som går att göra om till fem rum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och umgås. Garageinfarten gör det smidigt att parkera bilen direkt intill huset.

Detta familjeboende har en tomtarea på 570 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för lek och rekreation. Förvaringsmöjligheter finns i det tillhörande förrådet.

Läget är perfekt för den som vill ha närhet till kommunikationer. Här tar du dig lätt till såväl Nyköpings centrum som närliggande orter.
Ett stenkast från bostaden finns dessutom skolor, förskolor, fina grönområden och matbutik. Gång- och cykelavstånd till centrum och havet med fina badplatser.

Välkommen till Persiljestigen 28 ? ett hem att trivas i och skapa minnen i. Kontakta oss för mer information och boka din visning idag!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Arnö, Nyköping

Persiljestigen 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.