Skärkind, Norsholm

Skärkind Lilla Björkbo

Såld
  • 6 rum
  • 268 kvm
  • Villa

"FAMILJEVÄNLIG VILLA I OMTYCKTA SKÄRKIND!"

Varmt välkomna till Skärkind Lilla Björkbo och denna familjevänliga villa belägen i omtyckta Skärkind! Söker du ett hem med den perfekta "bo på landet känslan" - med kosläpp på gärdet utanför köksfönstret, men samtidigt ha närhet till stadspulsen? Då finns chansen att bli den tredje ägaren av denna ståtliga 1 ½ plansvilla som disponerar imponerande 268kvm med gott om utrymme för hela familjen.

På entréplan finner ni ett arbetsvänligt kök med köksö i öppen planlösning mot den inbjudande matsalen, som med de generösa fönsterpartierna och braskaminen skapar en härlig atmosfär att trivas i. Utöver detta erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för större soffmöblemang, två duschrum varav det ena nyligen renoverats, en praktisk tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet, samt ett sovrum/hemmakontor.

På övre plan disponeras hemmets mer privata utrymmen med hela fyra sovrum, klädkammare, wc, bastu samt ett generöst allrum. Härligt ljusinsläpp från tre vackra takkupor.

Uppvärmning sker via bergvärme vilket bidrar till kostnadseffektiv energiförbrukning. Tomten på 1377 kvm erbjuder gott om plats för lek och trädgårdsarbete. Det fristående garaget erbjuder plats för bil och det separata förrådet ger gott om utrymme för förvaring och hobbyverksamhet. Här finns även en ovanmarkpool med trädäck från 2020, perfekt för avkoppling och skoj under varma sommardagar.

För familjen är detta hem perfekt beläget med endast tre minuters promenad till skolbussen, vilket ger enkel tillgång till skola och andra bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och friden i den lantliga miljön. Här har ni också närhet till både Norrköping, Linköping och Söderköping.

I området anordnas gemensamma valborgs- och midsommarfirande för en härlig gemenskap, och ryktet säger att det sommartid även erbjuds vattengympa hos en av grannarna, en tid då många Skärkindsbor kan ses promenera i byn med sina badrockar.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna