Vätö, Norrtälje

Vätövägen 535B

Såld
  • 5 rum
  • 204 kvm
  • Villa

Charmig villa med potential

Söker du charm och potential? Det finner du här i en stor, välkomnande villa från 1900-talets början. Bottenvåningen har en härlig takhöjd som ger både ljus och rymd. Från den charmiga hallen med många detaljer kommer du in i ett stort, välkomnande allrum där takhöjden bidrar till en luftig känsla. Allrummet lämpar sig väl för många användningsområden som soffgrupp med TV, bibliotek, aktivitetsrum med pingis bord, här sätter endast fantasin gränser. Eller varför inte tänka nytt och bygga kök i öppen planlösning med det stora allrummet och därmed skapa ytterligare sovrum på övervåningen.På bottenplanet finns också tvättstuga med grovingång, hobbyrum/kontor samt en toalett.

Via en tidstypisk trappa nås den ljusa och inbjudande hallen på övervåningen. Här finner du ett stort sovrum med ljus och rymd som har plats för dubbelsäng och med utgång till balkongen. Från hallen nås också köket som även det är stort och rymligt med plats för matgrupp samt utrustat med induktionsspis, fläkt, fullstor kyl och frys, skafferi samt diskmaskin. Från köket nås ett inbjudande och tidstypiskt vardagsrum med mycket ljus. Köket leder också vidare till ett badrum och ytterligare ett stort sovrum även det med plats för dubbelsäng.

Fastigheten har en stor plan trädgårdstomt med både träd, bärbuskar och trädgårdsland. Tomten uppmuntrar till trevliga utomhusaktiviteter som krocket och kubb eller varför inte njuta av en härlig måltid ute där solen som lyser från morgon till kväll. Möjligheterna till odling är goda och ett inhägnat trädgårdsland finns redan anlagt.

I anslutning till huvudbyggnaden finns ett gästrum med egen ingång. På fastigheten finns också en uthuslänga med fyra förrådsutrymmen och ett garage.

Till centrala Norrtälje är det ca 15 km och det tar ca 15 minuter med bil. Busshållplats finns direkt utanför huset som snabbt och enkelt tar dig in till centrala Norrtälje. Till närmsta bad är det ca 700 m. Närmaste förskola och skola finns i Harg på Vätö dit det är ca 4 km.

Mer om mäklarna