Åkerö, Norrtälje

Åkerö Västergården 8

Såld
  • 3 rum
  • 43 kvm
  • Villa

Generös tomt på 2097 kvm med ett hus på 43 kvm belägen på Åkerö, Rådmansö cirka 8 mil till Stockholm

Välkommen till denna mysiga stuga på Åkerö med utvecklingspotential. Här bor du i en vacker och avkopplande miljö med havsvik och bad på kort promenadavstånd. Här har du även närhet till skog och natur med tillgång till ett utbud av bär- och svamp.
SL-buss går bara en bit från fastigheten. Fina kommunikationer till Stockholm och Norrtälje. Stugan går att bo i året runt då eget vatten från borrad brunn och el finns.

Huset
När vi kommer in i huset som är på cirka 43 kvm så finner vi en veranda undertak med ett rum. När vi går in genom ytterdörren finner vi till höger om hallen ett vardagsrum med fönster på ena hörnet vilket ger fint ljusinsläpp, till vänster två sovrum ett med ingång från hallen detta sovrum har stor garderob med överskåp, sovrum två nås från köket, i köket finns plats för litet bord och stolar. Platsbyggd bar som ger ljus och knyter samman köket med vardagsrummet. I källarvåningen finns ett separat rum med dusch och handfat samt ett rum med toalett (separett) och handfat. Det finns även ett större rum. Utöver detta ett förråd med egen ingång i källaren.

Förrådsbyggnad
På tomten finns en förrådsbyggnad med plats för trådgårdsredakap m.m.

Tomten
Tomten är stor och lämpar sig både för odling och lek. Det finns olika buskar, blommor och träd i trädgården.
Här kan ni själva sätta er egen prägel. Tomten består av gräsmattor och Naturtomt. Det finns goda parkeringsmöjligheter.

Övrigt
Huset har eget vatten från borrad brunn och el indraget (brunnen delas med 4 intilliggande fastigheter brunnen ligger utanför tomten). Kommunalt vatten (se dokument på hemsida) är på gång vilket ger stora förutsättningar för den som på sikt vill utveckla fastigheten. Fiber finns i gatan men är inte indraget i huset (köparen står för inkoppling).

Ta chansen att förvekliga drömmen om ett eget paradis endast cirka 8 mil från storstad.
Huset och förråd har renoveringsbehov och behöver utvecklas eller bygga nytt.

Nära huset finns bryggor för båtar och fina bad. Naturen runt knuten och närheten till havet gör att ni kan leva natur och skärgårdslivet året runt.

Närmaste livsmedelsbutik finns i Gräddö, ca 8 km från huset. I Gräddö erbjuds även pizzeria/grill, café, frisör och bensinstation. Här hittar du även en marina med allt du behöver för att serva motorbåten. Företaget Uteliv som erbjuder guidade turer, kurser, uthyrning och försäljning för den som gillar att ta sig fram på kajak eller stand up paddel.

Endast 200 meter från huset finns en busshållplats och SL-busslinje 631 trafikerar Norrtälje. Från Norrtälje är det Lätt att pendla vidare till Stockholm eller Uppsala. Campus Roslagen där 631:an stannar finns en stor infartsparkering.

Rådmansö bageri, som ligger i Södersvik, kan du njuta av både lunch och prisbelönta bakverk.
I området kring Södersvik finns det karaktäristisk skärgårdsbebyggelse med både äldre och lite nyare hus med såväl fastboende som fritidshusägare.

Kapellskärhamn med intilliggande naturreservat ligger ca 8 km från fastigheten, här finns härliga promenadvägar och färjetrafik som tar dig till Åland, Finland och Estland.

Skola finns vid Rådmansö kyrka och förskola finns i Gräddö och Södersvik.

Charmiga Norrtälje med sin småstadskänsla är beläget 1,5 mil västerut med ett stort utbud av service och affärer.

Till Stockholm är det cirka 8 mil bra väg med E18.

Varmt välkommen på visning, kontakta fastighetsmäklaren vid frågor och intresseanmälan.

Mer om mäklarna