Tallebo, Norrköping

Tallebovägen 8

Såld
  • 5 rum
  • 135 kvm
  • Villa

"LIVET PÅ LANDET"

Varmt välkomna till Tallebovägen 8 och denna lantliga idyll med stor trädgårdstomt och dubbelgarage.

Här möts du av ett välskött hus med en rymlig och välplanerad planlösning fördelat över två plan. Insidan erbjuder bl.a. tre trivsamma sovrum, ett renoverat badrum, stort kök och ett inbjudande sällskapsrum med stora fönsterpartier och en braskamin. Vidare erbjuds även en gästtoalett, ett allrum med utgång till en balkongen, en ordentlig tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt flera goda förvaringsutrymmen. Hela huset andas karaktär med flera härliga detaljer, materialval och färgsättningar.

Utsidan erbjuder en plan och lättskött tomt med flera fina planteringar, sittplatser och en stor altan i er alldeles egna oas. Under sommarhalvåret kommer ni kunna avnjuta flera härliga sommardagar på den rymliga altanen och den stora tomten. Under vinterhalvåret kan familjen istället spendera tid tillsammans framför den mysiga braskaminen. På tomten erbjuds även dubbelgarage, förrådsdel och ett växthus. Uppvärmning sker via bergvärme vilket ger låga driftkostnader. Här finns dessutom parkering med laddbox för elbil.

Med naturen som granne kommer du att bo i ett lugnt och mycket familjevänligt område med en lekpark ett stenkast från huset. På kort avstånd finns förskola, skola, idrottsanläggning och matbutik. I närheten finns även goda förbindelser till både Norrköping och Linköping såväl som Skärblacka samt Finspång. Lägg även därtill god cyckelväg hela vägen in till Norrköping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna