Styrstad, Norrköping

Styrstad Tornby 3

Såld
  • 9 rum
  • 348 kvm
  • Villa

"VILLA STYRSTAD"

Varmt välkomna till Styrstad Tornby 3 - en kombination av lyx, bekvämlighet och det goda livet.

Här möts du av ett trivsamt Vallsjöhus uppfört 2022 som håller en hög standard och erbjuder flera smakfulla färg- och materialval som känns helt rätt i tiden. Villan erbjuder väldisponerade 348 + 32 kvm där entréplan stoltserar med ett rymligt kök från Ballingslöv och imponerade 6 meter i takhöjd. Vidare erbjuds fyra trivsamma sovrum varav ett master med separat badrum och walk-in-closet, större sällskapsrum med stora fönsterpartier och gott om plats för familjeliv eller social tillställningar. Här erbjuds även fyra badrum, hobbyrum, större tvättstuga och ett avskilt hemmakontor. Uppvärmning via bergvärme och hela entréplan har vattenburen golvvärme.

På den stora tomten om 3341 kvm finns ett större gästhus om 60 kvm med allrum och badrum, dubbelgarage om 54 kvm med gott om plats för bilar, gym eller hobbyverksamhet. Tomen är ännu ej färdigställd men det finns alla förutsättningar för att skapa just er alldeles egna oas. Här bor du utan att betala fastighetsskatt de första 15 åren och med möjlighet att slippa amortera de två första åren.

Här har man verkligen lyckats bygga ett hem som åtnjuter det bästa av två världar - lugnet på landet, samtidigt som det endast tar en kvart in till Norrköpings pulserande citykärna. Den stora tomten ger plats för allt man kan önska, möjligheten till ett stort altandäck med pool, utekök och poolhus kan detta bli en underbar oas under sommarhalvåret. Att det dessutom ingår gratis bakgrundsmusik i form av harmoniskt fågelkvitter och utsikt över skog och öppna landskap får vi tacka vackra Styrstad för.

Missa inte chansen, välkommen hem!

Mer om mäklarna