Smedby, Rambodal, Norrköping

Ånestadsgatan 181

  • 4 rum
  • 119 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 3 595 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

"Radhusdrömmen i populära Smedby"

Varmt välkommen till Ånestadsgatan 181 och detta fantastiska radhus i populära Smedby! Nu finns chansen att bli den andra ägaren sedan husets byggdes 1981. Här disponeras 119 välplanerade kvadratmeter som möjliggör flexibilitet för att kunna anpassas efter familjens alla behovsstadier. På entréplan återfinns en rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter, ett arbetsvänligt kök och praktisk tvättstuga som båda renoverades 2013, ett ljust och luftigt vardagsrum med matsal i öppen planlösning, där man med enkelhet kan avskärma alternativt göra om till ett extra sovrum. Här finns även ett helkaklat duschrum som renoverades 2009.

På övre plan hittar vi husets mer privata utrymmen med två trivsamma sovrum, ett allrum/gästsovrum samt ett helkaklat duschrum som renoverades 2015. Här uppe erbjuds generösa förvaringsmöjligheter med klädkammare, garderober samt kattvind. Övre plan ger en ljus och stämningsfull känsla med härliga takfönster och utgång till den fantastiska balkongen.

Tomten erbjuder stenbelagda uteplatser på både bak- och framsida, gräsmatteytor samt ett förråd. Uppvärmning via fjärrvärme och fiberanslutning finns. Till huset hör en garageplats samt en p-plats.

Barnvänligt område med lekplats och grönområden utanför ytterdörren. Gångavstånd till naturen & "landet" med hästhagar och i närområdet finns förskola, skola, mataffär och allt tänkbar shopping i Mirum Galleria. Bra med bussförbindelser till centrala Norrköping.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Vänligen boka in dig på visning via hemsidan!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Smedby, Rambodal, Norrköping

Ånestadsgatan 181

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.