Ringstadmo, Norrköping

Ringstadmovägen 30

Såld
  • 8 rum
  • 212 kvm
  • Villa

MODERN TVÅPLANSVILLA I RINGSTAMO

Varmt välkommen till Ringstadmovägen 30!

Här möts du av en modern villa belägen med ett familjevänligt läge. Här erbjuds en välplanerad planlösning fördelat över två plan.
Insidan disponerar bl.a. fem trivsamma sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, ett inbjudande vardagsrum med braskamin i en öppen planlösning mot köket, stor altan med anslutning till ett inglasat uterum, två helkaklade badrum och en gedigen tvättstuga med goda arbetsytor.
De stora fönsterpartierna, detaljerna och bekvämligheterna förmedlar en hemtrevlig känsla där hela familjen kan trivas under en lång tid i ett modernt hem.

Utsidan erbjuder en plan och lättskött tomt med plats för lekande barn, plats för flertalet bilar via dubbelgarage och möjlighet till parkering på uppfarten. Stora sociala ytor med både altan och inglasat uterum i härligt solläge.

Här kommer ni att bo i ett lugnt och barnvänligt område. I närheten finns både samhället i Svärtinge och Jursla och därmed skola, förskola, mataffär, badplats och idrottsanläggning. Dessutom ligger Ingelstad shopping bara några minuter bort.
Här finns även goda kommunikationer till både Norrköping såväl som Finspång.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna