Norrköpings Hedvig, Norrköping

Medvindsgatan 51

  • 6 rum
  • 168 kvm
  • Villa
Högstbjudande 8 800 000 kr

Perfektion vid småbåtshamnen i Lindö!

Välkommen till denna exklusiva villa en stenkast från småbåtshamnen i Lindö. Villan totalrenoverades 2022/2023 och kan nästan likställas med en nybyggnation. Här har ägaren lagt ner stort engagemang för att få ett sobert och lyxigt boende med en röd tråd i högkvalitativa materialval för att känna harmoni.

På entréplan välkomnas du av hallen med goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd förvaring under trapp. Helkaklat duschrum och tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, en torktumlare och stenskivor. Här finns även en utgång till den stenlagda uteplatser som omger huset. Ett sovrum finns i anslutning till hallen som med fördel kan användas till kontor för att få alla sociala ytor på entréplan. Resterande ytor utgörs av vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Köket har exklusiva maskiner och bänkskivor i kvartsit för en lyxig känsla. Köksön i mitten är perfekt för läxhjälp med barnen samtidigt som matlagningen pågår eller varför inte för kvällens mingel. Även här finns utgång till uteplatsen utanför. En våning upp slås man av den magnifika utsikten över Bråviken via stora skjutpartier i glas. Utanför finns en balkong med glasräcke som näst intill blir osynligt och känslan av indoor/outdoor blir inte mer verkligt än så här. Givetvis finns här även ett helkaklat badrum med både duschplats och badkar samt tre sovrum.
Integrerat garage med klinkergolv och elektrisk port, även här är det golvvärme.

Bergvärme, FTX och vattenburen golvvärme på båda plan är energisnålt och ger låg drift samtidigt som komforten hoppar upp ytterligare ett snäpp. Helt enkelt ett hus som måste upplevas.

Beläget intill småbåtshamnen med strandpromenad och restaurang precis nedan och närhet till skog, förskolor, skolor och mataffär.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Norrköpings Hedvig, Norrköping

Medvindsgatan 51

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.