Luddingsbo, Norrköping

Luddingsbovägen 11

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Villa

"BEKYMMERSFRI VILLADRÖM med LUMMIG TRÄDGÅRDSTOMT I NATURSKÖNA LUDDINGSBO!"

Varmt välkomna till Luddingsbovägen 11 och denna fantastiska enplansvilla med källare! Här erbjuds en bekväm och trivsam tillvaro på en stor, lummig tomt med generösa gräsytor och ett härligt insynsskyddat läge. Om du har ett trädgårdsintresse kommer du älska möjligheterna som detta hem har att erbjuda. Huset, som disponerar 102 + 102 kvadratmeter har genomgått flertalet renoveringar med bland annat bergvärme installerat (-13) och samtliga fönster utbytta (-06) till 3-glasfönster vilket skapar ett bekymmersfritt och energieffektivt boende. På tomten återfinns även en förrådsbyggnad med indragen el och ett härligt växthus med plats cafesét/loungemöbler för många härliga sommardagar.

Väl inne i huset möts du av en inbjudande hall med generösa förvaringsmöjligheter, ett arbetsvänligt kök renoverat (-21), ett rymligt vardagsrum med vackert parkettgolv, ett helkaklat duschrum med golvvärme samt tre trivsamma sovrum varav det ena med anslutande klädkammare. På källarplan erbjuds en praktiskt tvättstuga, matförråd, torkrum/förråd samt ett större garage. På fastigheten finns dessutom en djupborrad brunn som kan nyttjas för exempelvis bevattning.

Läget är oslagbart för naturentusiaster och vattenälskare. Du bor nära sjön Asplången, där du har möjlighet att njuta av båtliv och fiske. Dessutom tar det endast 10-15 minuter med bil till både Norrköping och Söderköping, vilket ger dig närhet till stadens bekvämligheter och service. Om golf är din passion finns det en golfbana bara fem minuters bilfärd bort. För familjer med små barn finns en förskola i området, och skolskjuts erbjuds för de äldre barnen.

Denna fantastiska villa och dess bekvämligheter gör det till en perfekt plats att kalla hemma. Välkommen till Luddingsbo, där du kan uppleva det bästa av naturen och samtidigt ha närhet till allt du behöver.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna