Ljunga, Norrköping

Skälsundsvägen 2

Såld
  • 5 rum
  • 108 + 108 kvm
  • Villa

Välskött & gedigen enplansvilla med källare i Ljunga!

Välkommen till denna enplansvilla med källare i vackra Ljunga!

Denna charmiga och välplanerade bostad garanterar varma och välkomnande stämningar i varje hörn. Med ett imponerande kalkstensgolv i hallen och wc, når du en känsla av stil och funktion så fort du kliver in genom dörren.

På entreplanet är sovrummen strategiskt placerade för att ge tillgänglighet. I dagsläget finns två sovrum som med enkelhet kan delas av till tre. Här hittar du också ett stort badrum och en generöst tilltagen matplats som öppnar upp till ett modernt kök med en braskamin. Detta gör köket till en härlig plats för avslappning och samvaro, samtidigt som det genomsyrar hemmet med en varm och inbjudande atmosfär.

Men det är i källaren där villan verkligen sticker ut! Med gillestuga inredd till bodega perfekt för vinprovningar, matkällare och en välutrustad tvättstuga, finns här gott om plats för att uppfylla dina behov och önskemål. Är du en person som älskar att samla på vin? Eller kanske har du alltid drömt om att ha en egen hemmabio? Med den här källaren och dess utrymme är det bara din fantasi och dina önskemål som sätter gränserna.

Njut av bekvämligheten i att bo i utkanten av staden med närhet till naturen, men ändå ha bekvämligheter som köpcentrum, skolor och restauranger nära till hands. Med ett sådant unikt utrymme finns det ingen tvekan om att ditt nya hem kommer att ge dig och din familj en komfortabel livsstil.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna