Lindö, Abborreberg, Norrköping

Östanvägen 31

Besiktigad
  • 6 rum
  • 191 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 495 000 kr

Rymlig villa i Abborreberg!

På lugn gata ett stenkast från Abborrebergsskogen ligger detta korsvirkeshus om 191 kvm med stor uppfart och friköpt tomt om 858 kvm. Husets smarta planlösning ger plats för 4-5 väl tilltagna sovrum, trivsamma sällskapsytor och generösa förvaringsutrymmen. Köket är ljust och rymligt med stor matplats och utgång till trädgården. Intill köket ligger vardagsrummet med mysig braskamin och plats för både soffgrupp och matbord. På entréplanet finns även ett helkaklat badrum med bubbelbadkar, duschhörna och bastu, och på övre plan finns en WC praktiskt placerat intill sovrummen. Från det stora sovrummet på övre plan nås den skyddade balkongen där man kan njuta av en kopp kaffe i kvällssolen med härligt sydvästläge.

Den gemytliga tomten gränsar mot skogsparti och har ett skyddat läge med lättskött och plan gräsmatta, växthus och möjlighet till odling och planteringar om man så önskar. Pergolan med tak bjuder in till umgänge under såväl soliga som regniga sommardagar. På tomten finns även en förrådsbyggnad samt ytterligare en mindre byggnad som tidigare använts som affär. Stor, asfalterad uppfart med plats för många bilar.

Huset har ett omtyckt och lugnt läge intill natursköna Abborreberg, på lågtrafikerad gata och med gångavstånd till förskolor, skolor, grönområden och kommunikationer. På behagligt promenadavstånd finns Lindö Strand som erbjuder aktiviteter för både stora och små med bl.a. utegym, lekplats, bad- och sittplatser. Vidare längsmed vattnet ligger småbåtshamnen med restaurang, glasskiosk, äventyrsgolf och båtplatser.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Lindö, Abborreberg, Norrköping

Östanvägen 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.