Kummelby, Norrköping

Kummelby 5

Såld
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Villa

"LYX PÅ LANDET"

Med ett idylliskt läge och vidsträckt utsikt över åkermark & skog ligger denna vita enplansdröm endast ca 10 minuters bilresa från Norrköping city.
Detta Eksjöhus, med byggår 2020, är ett välplanerat och bekvämt hem med en planlösning perfekt anpassad för en barnfamilj.
Husets hjärta och samlingsplats utgörs av vardagsrum och kök i en öppen planlösning där generösa fönsterpartier bjuder på både ljusinsläpp och en utsikt utöver det vanliga.
Ett lyxigt master bedroom med eget badrum ligger avskilt i husets västra ände, medan övriga tre sovrum, ett extra allrum och duschrum är placerade i motsatt riktning.
Med egen groventré finns även en välutrustad tvättstuga och i vardagsrummet finns en optimalt placerad utgång till den ljuvliga altanen med soldränkt läge.

Den stora tomten om ca 1600 kvm bjuder in till lek & bus och ger spännande möjligheter för framtida ägare. Du kanske drömmer om en pool, trädgårdsland eller en mindre fotbollsplan? Inga problem, den plana gräsmattan har plats för (nästan) vad du än bestämmer dig för.

Ett fristående garage och en grusad uppfart ger plats för flera bilar och den lugna återvändsgatan nyttjas endast av de närmaste grannarna.

Här kan man verkligen säga att man får det bästa av två världar - ett harmoniskt liv på landet utan att ge avkall på närhet till stadspuls & service.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna