Borg, Norrköping

Wilhelm Wibergs gata 112

REDO™
  • 5 rum
  • 107 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 595 000 kr

Renoverat radhus i Klockaretorpet!

Välkommen till detta nyrenoverade radhus om totalt 128 kvm med ett mycket bra läge i övre Klockaretorpet!

Radhuset rymmer fem rum och kök varav fyra sovrum där ett av dessa har utgång till balkong. Alla sovrum är belägna på entréplanet och även ett helkaklat duschrum -22. En trappa ner finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum beläget i ett enda stort rum med generösa kvadrat och vattenburen golvvärme. Perfekt för sammankomster och stora middagar. Köket -22 är klassiskt modernt med vita luckor, bänskivor i svart granit och rostfria vitvaror. I intilliggande tvättstuga finns även ett extra litet kök installerat i behov av extra kapacitet. Ytterligare ett helkaklat duschrum -22 finns även på detta plan i sobert utförande.

Från vardagsrummet tar ni er ut till husets baksida med större altandäck i trä delvis under tak. Här finns gott om utrymme för grillmiddagar och slappa dagar i sol.
På både fram- och baksidan finns praktiska förråd.

Här blir ni en del av populära samfälligheten Mandolinen. I samfällighetskostnaden om 3 084 kr/mån ingår vatten, värme, renhållning, snöröjning, garage, p-platser, lek- och grönytor. Driften avseende kall- och varmvatten är schablonbaserad och regleras en gång per år. Som medlem i föreningen och radhuslängan så hjälps ni åt med trädgårdsskötseln av de gemensamma gräsytorna.

I övre Klockaretorpet bor ni barnvänligt med naturen runt knuten och med närhet till affär, förskola, skola, vårdcentral, tandläkare och kommunikationer. Detta boende är perfekt för er som söker ett lättskött och bekvämt boende med grönområde intill knuten!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Borg, Norrköping

Wilhelm Wibergs gata 112

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.