Norrahammar, Norrahammar

Åsavägen 23

Såld
  • 5 rum
  • 111 kvm
  • Villa

Förträffligt läge med hisnande panoramavyer, anlagd trädgård i absolut harmoni

Upplev drömlivet med hisnande panoramavyer, en förtrollande trädgård och smart designade utrymmen, komplett med en egen pool. Här finns allt du behöver för att omfamna en livsstil i absolut lyx och komfort.

Detta enastående hem reser sig på en höjd med panoramautsikt som tar andan ur dig. Bara en kort promenad från Norrahammars centrum erbjuder detta boende den perfekta balansen mellan avskildhet och tillgänglighet. Perfekt för familjer och visionärer som ser fram emot en framtid full av möjligheter. Här finns fyra luftiga sovrum, två på övervåningen och ytterligare två på det souterrängplanet.

Direkt när du kliver in genom dörren på entréplanet hälsas du välkommen av en hall, perfekt för att avlägga ytterkläderna och som ger dig möjlighet att välja mellan övervåningen och källarplanet. Här sträcker sig en sammanhängande yta som förenar vardagsrum, matplats och kök. Den underbara inglasade balkongen inbjuder till lugna stunder med morgonkaffet oavsett väder. Uteplatsen precis bredvid erbjuder en hisnande vy över poolområdet och den frodiga trädgården.

Dagens ägare har omsorgsfullt förbättrat varje aspekt under deras tid här med bland annat köksrenoveringen som verkligen sticker ut. Trädgården är som en egen oas, en plats där dina gröna fantasier kan ta form, och där flera sittplatser väntar på långa sommardagar.

Den inre skönheten är lika slående som den yttre. Entréplanet öppnar upp med en smakfull matplats som smälter samman med det moderna köket, ett rymligt vardagsrum samt ett matsal och ett badrum.

Köket har generösa skåp och lådor och gott om förvaringsmöjligheter för allt du behöver. Moderna vitvaror inkluderar kyl och frys i full höjd, häll, mikrovågsugn, ugn, integrerad diskmaskin och fläkt. Här finns plats för ett matbord för fyra personer och matsalen har plats för att rymma större sällskap. I matsalen kan upp till åtta personer njuta av måltider i gemytlig atmosfär.

Vardagsrummet är generöst och inbjudande med tillräckligt med utrymme för en bekväm sittgrupp. Värmen från braskaminen skapar en atmosfär av komfort och trivsel. Från vardagsrummet når du det underbara, inglasade uterummet och den tillhörande balkong, en plats att uppskatta livet och naturen oavsett årstid.

Badrummet är tidlöst, trots sin ålder. Med välvårdade ytor och moderna bekvämligheter som dusch, kommod och toalett, får du allt du behöver för ditt välbefinnande.

Övre planet inrymmer två generösa sovrum och en snyggt kaklad toalett. Här finner du en fridfull reträtt för avkoppling och lugn. Det stora sovrummet har dessutom smarta förvaringslösningar för att hålla ditt hem organiserat och stilfullt.

Källarplanet har utnyttjats på bästa sätt. Här finner du en rymlig tvättstuga, ett lockande sovrum, ett bekvämt allrum och gott om förvaringsutrymmen. Bastun intill tvättstugan bjuder på avkoppling, medan sovrummet har en glasdörr som leder ut till trädgården och poolområdet ? en plats för uppfriskande dopp efter en hektisk dag. Sovrummet är även förberett för en braskamin, vilket skulle skapa en ombonad atmosfär.

På tomten finns även ett charmerande attefallshus, en flexibel bonus som kan anpassas efter dina behov eller hyras ut. Fastigheten inkluderar också ett rymligt garage och flera parkeringsplatser.

Norrahammar erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter genom linjebussar och tåg. Den natursköna omgivningen inbjuder till gröna äventyr och Åsasjön, en populär badsjö, ligger nära för avkoppling. Här finns även förskolor och en grundskola upp till årskurs 9. I Norrahammars centrum hittar du allt du behöver för en bekväm vardag ? affärer, apotek, restauranger och ett bageri som förser dig med färskt bröd för soliga balkongfrukostar. Norrahammar är mer än en plats, det är en livsstil. Allt du behöver finns inom räckhåll, och om du känner för stadslivet tar du dig snabbt och enkelt till Jönköping med kollektivtrafik eller bil. Utmärkta skol- och förskolealternativ finns tillgängliga, och byn erbjuder allt från matbutiker till vårdcentral.

Mer om mäklarna