Norrahammar, Norrahammar

Mollbergsvägen 7

Såld
  • 5 rum
  • 119 + 36 kvm
  • Villa

Ett hus att förälska sig i.

Välkommen till Mollbergsvägen 7! Med sin klassiska grå fasad och spröjsade vita fönster utstrålar huset en tidlös elegans som välkomnar dig varmt från första ögonblicket. Här känner du dig genast som hemma. Huset, byggt 1909, är beläget i en idyllisk miljö på en lugn gata. Samtidigt har du nära både natur och lokala bekvämligheter i Norrahammar. Mataffär, skola och busshållplats ligger inom gångavstånd.

Trädgården är rymlig med flera äppelträd och vackra växter, samt ett fristående garage med veranda och förråd. Här kan du njuta av lugnet och stillheten.

Den stora tomten öppnar upp för möjligheten att bygga ett tillhörande hus, perfekt för gäster, arbetsutrymme eller kanske till och med en ateljé för din konstnärliga sida.

Husets yta är välplanerad med en bra planlösning som erbjuder öppna sociala sällskapsutrymmen. Allt på 119kvm ( +36kvm ) fördelat på ett och ett halvt plan med källare. Värt att påpeka att det finns en toalett på alla tre våningsplan. Bostadsytan är fördelat på tre sovrum, två sällskapsrum, hall, kök, badrum, duschrum, gästtoalett och en tvättstuga där ett extra badrum är installerat. I anslutning till entrén finns en infart som gott och väl rymmer tre bilar. Det finns även gott om gästparkeringar på gatan.

Notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning, så glöm inte att lämna din intresseanmälan.!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare Nina Rosell 0709 22 34 44 .
Välkommen med din intresseanmälan.

Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping.

Mer om mäklarna