Stadsskogen, Nora

Stentorpsgränd 3

Såld
  • 4 rum
  • 108 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till Stentorpsgränd 3

Välkommen till ditt framtida hem i hjärtat av Nora, där en rymlig och omsorgsfullt renoverad familjevilla väntar på att skapa minnen för nästa lyckliga ägare. Beläget i det eftertraktade området Stadsskogen erbjuder detta hus en perfekt kombination av stil, komfort och praktisk funktionalitet.

Huset har genomgått smakfulla renoveringar under senare år och är i ett genomgående fint skick. Varje detalj är omsorgsfullt utformat för att skapa en inbjudande och modern atmosfär.
Den rymliga hallen hälsar dig välkommen till en ljus och luftig känsla. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och sociala stunder, med gott om naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster och tillgång till ett trivsamt solrikt trädäck i västerläge.
Köket är renoverat och utrustat med moderna apparater, perfekt för matlagning och umgänge. Här finns gott om plats för en matgrupp, vilket gör det till en central punkt för familjens aktiviteter.
Tre välproportionerade sovrum erbjuder bekvämt boende för hela familjen. Här finns utrymme för både avskildhet och gemenskap.
En trappa ner väntar en överraskning med en gillestuga, tvättstuga, verkstad, duschrum, wc och bastu. Massor av förvaringsutrymmen och direkt tillgång till garaget gör detta hus till en praktisk och funktionell boplats.
Bergvärme och fiberanslutning är redan på plats, vilket garanterar en effektiv och modern boendemiljö.

Stadsskogen är känt för sitt naturnära läge och är särskilt populärt bland familjer med aktiva livsstilar. Här finns närhet till allt du behöver, från matbutiker till motionsspår och förskolor. Det är en plats där barnen kan växa upp med lekfullhet och där vardagens bekvämligheter är inom räckhåll.

Nora erbjuder en trygg och barnvänlig atmosfär som genomsyrar hela staden. Här kan barnen växa upp med en känsla av gemenskap och en känsla av att höra hemma. De grönklädda parkerna och lekplatserna skapar en plats för lek och lärande.
Staden har ett brett utbud av aktiviteter för hela familjen. Från kulturella evenemang och festivaler till utomhusaktiviteter, sommarloppisar och marknader, finns det alltid något roligt att göra. Motionsspår och parker ger utrymme för både avkoppling och lek.
Nora stoltserar med högkvalitativa skolor och förskolor. Den pedagogiska miljön är inriktad på att hjälpa barnen att upptäcka sin fulla potential samtidigt som de främjar en kärlek till lärande. Föräldrar kan känna sig trygga med det utmärkta utbildningssystemet.
Nora är inte bara en plats för nutiden utan bär också på en rik kultur och historia. Familjen kan utforska de historiska gränderna, museerna och de lokala sevärdheterna som ger en inblick i stadens fascinerande förflutna.
Stadens närhet till matbutiker, shoppingområden och hälsovård gör det bekvämt för föräldrar att balansera arbete och familjeliv. Det finns alltid närliggande bekvämligheter för att underlätta vardagen.
Nora präglas av en stark gemenskapsanda. Det är inte bara en plats att bo; det är en plats där grannar blir vänner och där gemenskapen stöder varandra. Lokala evenemang och mötesplatser förstärker känslan av samhörighet.

En chans ni inte vill missa!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna