Järle, Nora

Järle Byväg 9

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Efterlängtad möjlighet i pittoreska Järle!

Nu finns chansen att bli husägare i idylliska Järle, endast 20 minuter från Örebro!

Välkommen till denna charmiga 20-talsvilla som är belägen på generös tomt med skyddat läge och tilltalande möjligheter. Den grönskande trädgården är berikad med fruktträd, bärbuskar och blomster som tillsammans skapar en rofylld plats för avkoppling och umgänge i familj och goda vänners lag. Huset välkomnar med ett trevligt ljusinsläpp som präglar den genomgående planlösningen. Här finns en luftig hall med bra förvaring, ett ljust kök med matplats, matrum i öppen anslutning mot vardagsrummet och braskaminen som levererar både värme och mysfaktor. Härifrån når man även den takade uteplatsen som ligger i skönt västerläge mot trädgården på baksidan. Fantastiska sällskapsytor, såväl inomhus som utomhus. Utöver detta finns på entréplanet även ett badrum med badkar. En trapp upp finns bostadens privata sektion som inrymmer en hall med utgång mot balkongen som ligger i fint österläge, en toalett samt tre sovrum varav ett master med garderobslänga.
I källaren finns bra bonusytor med praktisk matkällare och en tvättstuga med förvaringsmöjligheter och groventré.

Praktiskt boende med ekonomisk drift i form av jordvärme. I linje med detta har även fiber installerats, för en kompromisslös vardag med jobb och nöje. På fastigheten står även en ekonomibyggnad, med verkstad och vidbyggd carport. Denna byggnad har en pågående, ej färdigställd, renovering av stommar, väggar och bjälklag.

Här bor man i ett område, på en plats, med kultur och charm i överflöd! Det är lätt att förtrollas av den bevarade charmen med tidstypisk bebyggelse och vackra Järleån, som slingrar sig fram och erbjuder såväl iögonfallande tjusning som trivsamma aktiviteter med bad och fiske. Här finns även Järle station, uppförd 1854 och där med den äldsta i Sverige. Sommartid finns här möjligheten att ta del av den levande historien, när veterantåget erbjuder avfärd mot trästaden Nora.

I närområdet finns förskola och till Örebro är det endast 20 minuters bilfärd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna