Hitorp, Nora

Christinelundsvägen 14

Såld
  • 5 rum
  • 128 kvm
  • Villa

Familjevilla med rofyllt läge mot grönområde!

Här välkomnas ni till ett trivsamt suterränghus med fritt och rofyllt läge mot närliggande natur!

Det övre planet har väldisponerade ytor med ett trevligt kök som ligger i öppen anslutning mot matplatsen. Härifrån når man även uteplatsen som är belägen på husets framsida och som erbjuder en perfekt plats för dagens första kopp kaffe i morgonsolen.
Det luftiga vardagsrummet har plats för matsalsdel och erbjuder uppskattade umgängesytor. Två stora sovrum varav ett master med utgång mot balkong i västerläge mot husets baksida. Rymligt badrum som renoverats 2007.

I suterrängplanet finns ett trevligt allrum som ligger i direkt anslutning till den underbara uteplatsen, i västerläge mot husets baksida. Här möts man av skön kvälls-/eftermiddagssol och den naturnära känslan med grönområdet i rofylld kuliss. Lättskött trädgård med grönyta och odlingsmöjligheter. Detta är familjens absoluta favoritplats, med utrymme för umgänge, lek och avkoppling.
Utöver detta finns i detta bostadsplanet även bland annat ett bra sovrum, duschrum/tvättstuga, klädkammare och separat toalett. Nuvarande ägare har byggt om ett tidigare förråds-/hobbyutrymme, genom att sätta upp en vägg, som idag disponeras som ett sovrum.

Fristående förrådsbyggnad i anslutning till bostadens entré. Till bostaden hör en garageplats i länga (via samfälligheten) och i området finns fria parkeringsmöjligheter.

Här bor man i ett omtyckt och barnvänligt bostadsområde som erbjuder närhet till allt man kan önska; gångavstånd till såväl vacker natur vid Norasjön som till stadens utbud av restauranger, kultur och nöjen. I närheten finns dagis, skola och hållplats med goda busskommunikationer.

Bekvämt pendlingsavstånd med endast 25 minuters bilfärd till Örebro och Lindesberg.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna