Dalsta, Nora

Dalstavägen 11

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Välkomna till Dalstavägen 11!

Varmt välkommen till din framtida drömbostad på Dalstavägen 11 i Nora!

Denna lätt- och välskötta enplansvilla med en generös källare är den perfekta platsen för dig och din familj att skapa minnen och njuta av livet. Här finner du allt du någonsin drömt om, från moderna bekvämligheter till en fantastisk närhet till både Norasjön och naturen.

Med 124 kvadratmeter boyta, bergvärme och ett inglasat uterum kan du förvänta dig ett behagligt och energisnålt boende året runt. Här är komforten alltid i fokus, oavsett årstid. Njut av härliga stunder i det inbjudande uterummet, framför bergslagskaminen eller i det rymliga köket.

Huset är beläget endast ca 200 meter från Norasjön och gör denna villa till ett paradis för naturälskare. Med möjligheterna till kvällsdoppet, morgondoppet eller avkopplande promenader längs vattnet så blir detta din plats för ro och återhämtning.

Den välskötta trädgården är perfekt för trädgårdsentusiasten eller för de som bara vill njuta av en vacker grönska utan alltför mycket arbete.

I källaren finns ett praktiskt garage för din bil, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Dessutom erbjuder källaren ett extra utrymme för förvaring eller att skapa ditt eget hobbyrum.

Huset har genomgått en omfattande utbyggnad år 2003, vilket innebär att du får fyra rymliga sovrum att förfoga över. Denna moderna utbyggnad öppnar upp för en mängd olika möjligheter och utrymmen för hela familjen.

Dalsta är ett populärt område med en äkta landsbygdscharm. Här hittar du pittoreska hus och grönskande trädgårdar som ger området en genuin atmosfär. Livet i Dalsta går i en lugnare takt, vilket ger boende möjlighet att koppla av och njuta av det enkla livet men med en slående närhet in till citykärnan.

Nora, med sina charmiga gator och kulturhistoriska miljö, Här hittar du ett utbud av butiker, systembolaget, restauranger och kaféer. Det är en plats där du kan utforska stadens kulturella arv, njuta av lokala evenemang och uppleva den unika atmosfären i Noras centrum. Matbutiker ligger inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och effektiv. Det innebär att du har möjlighet att handla för din familj och förbereda måltider med lätthet. Att ha matvarubutiker nära hemmet sparar tid och gör vardagen mer bekväm.

För familjer med barn finns också skolor inom räckhåll. Detta gör det bekvämt för barnen att gå till skolan och ger föräldrarna en känsla av trygghet med en närvarande skolmiljö.

Varmt välkommen på visning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna