Dalsta, Nora

Dalstavägen 9

Såld
  • 5 rum
  • 131 kvm
  • Villa

Välkomna till Dalstavägen 9!

Välkommen till denna enastående pärla på Dalstavägen 9 i Nora!

Ett hem som omfamnar komfort och stil på varje kvadratmeter. Med sina imponerande 131 kvadratmeter i härligt skick, erbjuder detta hus en harmonisk kombination av modern elegans och bekvämlighet.

När du kliver in i detta smakfullt utformade hem, välkomnas du av en ljus och rymlig atmosfär. Ett generöst vardagsrum utgör hjärtat av bostaden, där naturligt ljus strömmar in genom stora fönster och skapar en öppen och inbjudande känsla. Härifrån kan du enkelt ta steget ut till det förtjusande inglasade uterummet, perfekt för att njuta av soliga dagar och milda kvällar.

Köket är en kulinarisk dröm med sina kvalitetsmaterial och arbetsytor av rang. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en plats där matlagning blir en ren fröjd. De stora ytor för matlagning och förberedelse gör det enkelt att skapa kulinariska mästerverk. Det rymliga vardagsrummet på hela 34 kvadratmeter är en imponerande funktion i detta hem. Det erbjuder gott om plats för att skapa en bekväm och mångsidig livsmiljö. Vad som verkligen sticker ut är den äkta 16mm fiskbensparketten som pryder golvet, vilket ger en tidlös och elegant känsla till rummet.

Denna bostad erbjuder tre generösa sovrum, var och en utformat för att ge maximal komfort och integritet. Perfekt för familjer eller för att välkomna gäster med öppna armar. Och om du söker avkoppling och lyx, leta inte längre än till det inbjudande spabadet och den avkopplande relaxavdelningen. Här kan du koppla av och njuta av lugnet i ditt eget hem. Finns även ett sovrum och en praktisk tvättstuga med gott om förvaring i källaren. Den inredda källaren är en fantastisk bonus, perfekt för att anpassa efter dina behov - använd den som ett hobbyrum, extra vardagsrum eller ett privat hemmakontor. Som om det inte vore nog så är det även vattenburen golvvärme i hela källaren.

Husets imponerande detaljer fortsätter i det inglasade uterummet Altanen med klinker som är installerad i sandbädd är inte bara vacker utan också praktisk. Det är en yta som är lättskött och kräver minimalt underhåll jämfört med traditionell trall och tryckimpregnerat material. På altanen finns även ett ljuvligt spabad och en utedusch. Dessa utrymmen ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet i alla väder. Att ha ett isolerat garage är redan en stor fördel, och den extra funktionen med sommarvatteninstallationen gör det ännu mer imponerande och användbart. Sommarvatteninstallationen som stängs av och tappas ur om man inte har värmen på i garaget under vintern är en praktisk och energieffektiv lösning. Den hjälper till att förhindra att rör och vattenledningar fryser under de kalla månaderna samtidigt som den minskar onödig energiförbrukning när värme inte behövs.

Läget erbjuder en privilegierad plats som förenar bekvämlighet och naturskönhet. Huset ligger strategiskt beläget för att ge dig det bästa av båda världar - enkel tillgång till stadens bekvämligheter och den naturliga skönheten som Norasjön har att erbjuda.

Närheten till Norasjön ger dig möjlighet att njuta av fridfulla stunder vid vattnet. Det är en plats där du kan ta promenader längs sjöstranden, njuta av picknickar, eller kanske ta en båttur på sjön. Utsikten över sjön ger en lugn och avkopplande känsla och erbjuder möjligheter till friluftsliv året runt, inklusive fiske och skridskoåkning under vintermånaderna.

Nora, med sina charmiga gator och kulturhistoriska miljö, Här hittar du ett utbud av butiker, systembolaget, restauranger och kaféer. Det är en plats där du kan utforska stadens kulturella arv, njuta av lokala evenemang och uppleva den unika atmosfären i Noras centrum. Matbutiker ligger inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och effektiv. Det innebär att du har möjlighet att handla för din familj och förbereda måltider med lätthet. Att ha matvarubutiker nära hemmet sparar tid och gör vardagen mer bekväm.

För familjer med barn finns också skolor inom räckhåll. Detta gör det bekvämt för barnen att gå till skolan och ger föräldrarna en känsla av trygghet med en närvarande skolmiljö.

Sammanfattningsvis är detta hus på Dalstavägen 9 en pärla som erbjuder komfort, stil och enastående bekvämlighet. Här får du en plats att kalla hem, en plats där varje dag kan omfamnas med njutning och harmoni. Välkommen till din drömresa, välkommen hem.

Mer om mäklarna