Nässjö, Nässjö

Gissarp 26

REDO™
  • 4 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Arkitektritat med otrolig takhöjd vid Sjön!

Välkommen till drömhemmet i Gissarp 26 Nässjö - en arkitektritad villa från 2001 med ombyggnadsår 2006 som utstrålar både karaktär och äldre elegans. Med sin unika design och natursköna omgivning blir detta en plats att kalla sitt hem. Denna imponerande villa sträcker sig över ett plan och har utsikt över härlig natur.

Ett av de mest slående drag hos detta hem är de stora fönstren som öppnar upp för ett magiskt ljusinsläpp. Här får du förmånen att njuta av naturens skönhet och stillhet direkt från ditt eget hem. Naturligt ljus som flödar in genom fönstren ger detta hem en ljus och inbjudande atmosfär vilket bjuder in till avkoppling och harmoni. Interiören i detta hus har underhållits i originalskick, vilket skapar en tidlös charm. Den bevarade standarden är av hög kvalitet och visar på omsorgsfullt underhåll genom åren med vissa förbättringar som underhållits.

Här finner du generösa ytor som erbjuder utrymme för både familj och vänner att samlas för att skapa minnen som varar livet ut. Utomhusområdet är inte mindre imponerande. Trädgården är vackert anlagd och erbjuder utrymme för lek, trädgårdsarbete eller avkoppling i det gröna. Njut av kvällarna på den rymliga altanen i härlig lummig miljö - en perfekt plats för grillkvällar och socialt umgänge. Bara ett stenkast bort från detta exceptionella boende ligger fantastiska Gisshultasjön som är en lockande skatt för sjö och naturentusiaster, från dörren är det bara att svepa på badrocken och på några ögonblick bege dig till stranden för en uppfriskande simtur eller en lugn stund vid sjön. Detta boende har allt: den perfekta balansen mellan klassisk stil och genuin karaktär, en idyllisk placering med sjöglimt och närhet till naturen.

Området har bra förbindelser till Nässjö både via bilväg och skolskjuts för barnen till skolan. I Nässjö finns allt man kan önska, Bra kommunikation, caféer, butiker, välsorterade mataffärer och idrottsaktiviteter för både barn och vuxna!
Från Nässjö når man också Jönköping mycket smidigt med både tåg och bil.

Du kommer att älska att komma hem till Gissarp 26 varje dag. Kontakta mäklare för mer info!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Nässjö, Nässjö

Gissarp 26

  • Stugan
    Stugan
  • Stugan
    Stugan
  • Stugan
    Stugan

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.