Nacka, Nacka

Fannydalsplatån 46

Såld
  • 6 rum
  • 135 + 32 kvm
  • Villa

Nu ges unikt tillfälle att förvärva detta unika radhus på eftertraktade Fannydalsplatån med 3 våningsplan, friköpt tomt och två uteplatser med frontläge mot Järlasjön! Här bor du i ett lugnt och tyst område med närhet till natur och svårslagen utsikt i ett bekvämt familjeradhus fördelat på 5 rum och kök samt egen trädgård med sjöutsikt och sol hela dagen.

Entréplanet erbjuder en hall med härligt ljusinsläpp och gott om förvaring, modernt kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, en härlig terrass i bästa solläge, ett sovrum samt en gäst-WC. På övre plan finner du tre rymliga och ljusa sovrum samt ett helkaklat och fräscht badrum.
På souterrängplanet finns allrum med utgång till baksida med gräsyta och altan, förvaringsrum samt en kulvert. Garaget används som förråd och går att göra om till boarea/ytterligare sovrum om så önskas.

Området är populärt och barnvänligt med 4 min gångavstånd till Saltsjöbanan och ca 12 min till Slussen (För närvarande byte till buss i Henriksdal). Centralt läge i Nacka nära till service, skola och förskola samt natursköna områden samt lekplats ett stenkast från huset och badrocksavstånd ner till brygga vid Järla Sjön samt flertalet andra allmänna bryggor.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna