Henriksborg, Nacka

Västra Henriksborgsvägen 11

Såld
  • 6 rum
  • 143 kvm
  • Villa

Gediget radhus i attraktivt område med magisk havsutsikt

Fantastiskt radhus med gavelläge och slående utsikt över Stockholm och havet. Renoveringsbehov men med god potential. Ett riktigt drömboende.

Välkommen hem till detta fantastiska radhus i populära Henriksborg, ett av Stockholms bäst placerade radhusområde. Här bor du ett stenkast från storstadens puls, Saltsjöns vatten och med en oslagbar utsikt över havet och Stockholms stadslinje. Det perfekta boendet för dig som vill ha en fot i innerstan och en i skärgården.

Radhuset som är byggt 1979 är i renoveringsbehov men har mycket god potential. Planlösningen är väl genomtänkt där alla kvadratmeter kommer till sin rätt. Entréplanet består av en välkomnande entré och gott om extra ytor för t.ex. hobbyrum, bastu och förvaring. Mellanplan har stora sociala ytor med ett stort kök. Här ryms både familj och vänner. De stora stora fönsterpartierna maximerar känslan och ljusinsläppet. På mellanplan når man både bostadens stora altan och och trädgård samt den stora balkongen. Här njuter ni av solen hela dagen samt den fantastiska utsikten över havet. På övre plan finns den privata delen, här finns tre sovrum, badrum och ett allrum. Här finns också en balkong med underbar utsikt. Samtliga våningar har toalett/badrum.

Här bor ni i otroligt populärt och lugnt område med snudd på ingen trafik, vilket gör det perfekt för barnfamiljen. Här kan man njuta av den gemensamma inomhuspoolen, koppla av i bastun eller ta en match på Stockholms kanske vackraste tennisbana. I området finns det också lekplatser och allt detta ombesörjs av den gemensamma samfällighetsföreningen Henriksborg. Kommunikationerna är mycket goda i området med bl.a. bussar till Slussen och SL-båtar över till Nybrokajen. Populära Vilans skola med förskola ligger en kort bit bort liksom Finnboda förskola. I Sickla köpkvarter finner ni ett charmigt centrum med stort shoppingutbud och restauranger såsom Urban Deli och Sovel. Fin strandpromenad utmed Saltsjön ända ut till Kvarnholmen.

Fastigheten är besiktad med dolda fel-försäkring.

Välkommen till en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende.

Mer om mäklarna