Duvnäs-Utskog, Nacka, Nacka

Rudsjövägen 150

Såld
  • 5 rum
  • 100 kvm
  • Villa

Inbjudande radhus med insynsskyddad trädgård.

Välkommen hem till detta charmiga friköpta radhus i familjeidylliska Duvnäs Utskog. Här bor du på populära Rudsjövägen med direkt närhet till natur, vatten, förskolor och skolor. Det lugna och trevliga området är mycket populärt bland barnfamiljer, här leker barnen fritt med vännerna i grannhusen eller på någon av de många lekplatserna i närheten. Detta radhus är centralt beläget i en länga med egen privat parkeringsplats på tomten och garageplats i länga. Radhuset är mycket välplanerat med en totalyta på 150 kvm fördelat på 3 plan med ett socialt entréplan, ett övre plan med sovrumsdel och privat badrum och källare med stort allrum tvättstuga och gott om förvaring. Ett drömboende där du kommer att stormtrivas.

På såväl husets framsida som baksida finns härliga uteplatser med sol från förmiddag till kväll. På framsidan finns en upphöjd trädäckad altan med skyddande staket med kvällssol. På baksidan finns en stor trädäckad altan och gräsmatta. Trädgården ligger mot lummig allmänning med berg i dagen som skapar ett vackert och naturligt insynsskydd.

Huset är i genomgående gott skick.

Duvnäs Utskog ligger fint beläget omgivet av vacker natur i Skuru. Naturreservatet Nyckelviken erbjuder både fin natur och löparslingor samt badplatser. Här bor man i ett barnvänligt område med bilfria gårdar och flera lekplatser. Populärast är cirkuslekplatsen vid Rudsjöparken med gott om plats för områdets alla barn, intill finns utegym, konstgräsplan och tennisbana. Populära och nybyggda Utskogens förskola och Borgvallaskolan finns i närområdet. Naturen, havet och närheten till city kännetecknar detta område och här når du motorvägen snabbt med bil och flera busslinjer passerar i området med direktbussar till Slussen.

Mer om mäklarna