Nykyrka, Mullsjö

Strandvägen 4

Såld
  • 8 rum
  • 218 kvm
  • Villa

Egen sjötomt med brygga och bastu

Äntligen finns nu möjligheten att förvärva en fastighet med sjötomt i frilufsriket Mullsjö! Med detta fantastiska läge kan huset bli ett riktigt drömboende. På tomten finns en bastu från 2018 som bjuder på rogivande utsikt över sjön. Vad sägs om en egen brygga med båtplats? Tomten badar i sol från morgon till kväll.
En egen oas som erbjuder generösa 218 kvm fördelat på två plan. Huset har generösa sällskapsytor, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 6 sovrum, 2 badrum, gästtoalett och gott om förvaringsmöjligheter.
Bostaden har stor utvecklingspotential. Har ni hört uttrycket "en oslipad diamant?" Det stämmer bra in på detta hus. Badrum, kök och flera av rummen har renoverats av tidigare ägare men det föreligger ett visst renoveringsbehov, framför allt på innerdörrar och ytskikt.

Det finns inga interiörbilder. Endast seriösa spekulanter är välkomna att boka tid för privatvisning.

Läget är svårslaget med både rogivande utsikt över sjön och samtidigt närhet till affärer, café, restaurang, gym, systembolag, bibliotek med mera. Tågstationen ligger ett stenkast bort och har täta avgångar till både Jönköping, Nässjö, Falköping och Göteborg.
Det är bara ett par minuters bilväg till riksväg 26/47. Du når Jönköpings centrum på under 30 minuter!

Huset kommer besiktigas 14/2, protokoll kommer publiceras 15/2.

Vi ses på visning! /Jenny Stråhle och Nina Rosell

Mer om mäklarna