Mullsjö, Mullsjö

Sagers väg 34

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Villa

Välkomna hem till Sagers väg!

På en lugna återvändsgatan Sagers väg finner ni detta renoverade kedjehus i gott skick med gavelläge längst in på gatan! Med gångavstånd till förskolor, mataffärer, badplats, tågstation är detta ett perfekt boende för familjen som vill bo naturnära med närhet till mycket. Bostaden har under 2023 genomgått omfattande renoveringar med helt nytt kök och badrum i stilfullt utförande. Samt fönsterbyte! Bostaden erbjuder två mysiga sovrum med fönster mot huset trädgård. De sociala ytorna är goda med ett stort vardagsrum som rymmer plats för både soffgrupp och matplats. Här ifrån får man en trevlig utsikt mot skogen via större tre större fönster!

På tomten finns det ett nyrenoverat garage med elektrisk fjärrstyrd garageport. Inne i garaget har man skärmat så det även finns två förvaringsrum som perfekt går att nyttja som verkstad. Trädgården erbjuder en uteplats och ett inglasat uterum på baksidan och är väl insynsskyddat!

Annonsen uppdateras löpande. Fullständiga driftkostnaderna kommer inom kort. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Mer om mäklarna