Stensjön, Mölndal

Höjdgatan 8

REDO™
  • 6 rum
  • 144 kvm
  • Villa
Högstbjudande 10 990 000 kr

Tidstypisk villa Anno 1924 i fint skick

Välkommen till Höjdgatan 8 i det pittoreska området Stensjön, där tidsenlig charm möter modern bekvämlighet! Denna fantastiska villa som stolt restes 1924 har varsamt renoverats genom åren för att bevara dess autentiska 20-tals karaktär med spröjsade fönster, burspråk och andra detaljer som tillsammans utgör en genuin förening av historisk elegans och modern komfort.

När ni stiger in genom den imponerande entrén blir ni omedelbart omfamnade av atmosfären från en svunnen era. På entréplanet möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till ett stort och välutrustat kök, komplett med en generös matplats som naturligt flödar ut på den soliga och inbjudande altanen i sydvästläge. Detta är platsen där familj och vänner samlas för oförglömliga måltider och trevliga stunder under soliga dagar och ljumma kvällar.

Fortsätt till det generösa vardagsrummet, där en stämningsfull eldstad skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här kan du slappna av i bekväma möbler och njuta av ljuset som flödar in genom de klassiska spröjsade fönstren eller öppna upp skjutdörrarna till den eleganta matsalen. Imponeras av den konstnärliga touchen med bevarad handmålad konst på väggarna som förhöjer känslan av unik elegans och stil.

På övre våningen väntar en privat oas för avkoppling och återhämtning. Här finns två av sovrummen, varav ett är försett med en klädkammare och egen balkong som bjuder in till stillsamma morgnar i soluppgången. Ett eget badrum med badkar fullbordar denna privata sfär, där lyx och komfort går hand i hand.

Behov av ytterligare utrymme? Utforska källarvåningen en trappa ner där två extra sovrum, ett badrum och en praktisk tvättstuga väntar. Här finns även separat ingång utifrån vilket erbjuder källaren en flexibel lösning för gäster eller tonårsutrymme.

Utomhus erbjuder tomten en fridfull och avskild atmosfär, med några av de mest omfattande gräsytor och parkeringsutrymmen i hela området. Här finns gott om plats för lek och rekreation, perfekt för att skapa minnen och trivsel för hela familjen. Dessutom är närheten till naturen oöverträffad, med vackra Stensjön och det majestätiska Gunnebo slott bara en kort promenad bort. Detta är en plats där möjligheterna till friluftsliv och avkoppling är obegränsade, vilket gör det till en idealisk plats för både äventyr och stillsamhet.

Denna villa på Höjdgatan 8 är inte bara ett hem, det är en livsstil där historisk charm möter modern bekvämlighet.

Välkommen hem till ett unikt boende där varje detalj berättar en historia och varje rum bjuder in till minnen för livet!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Stensjön, Mölndal

Höjdgatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.