Stensjön, Mölndal

Rävekärrsgatan 211

Såld
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Radhus i fint skick och perfekt läge för hela familjen.

Välkommen till Rävekärrsgatan 211 i Mölndal och detta fantastiska hem som bara väntar på att bli ditt!

Redan när du kliver in möts du av en rymlig hall som leder dig in i det fantastiska köket. Här väntar en harmonisk kombination av funktion och stil med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns även gott om plats för att arrangera härliga måltider vid matbordet.

Den stora toaletten & tvättstugan är verkligen en bonus. Komplett med tvättmaskin och torktumlare samt gott om plats för hängning av tvätt och förvaring gör detta till ett praktiskt och bekvämt utrymme för hela familjen.

Det generösa vardagsrummet öppnar upp sig mot den underbara altanen på baksidan av huset, i en solig sydvästlig riktning. Här kan du njuta av grillkvällar och avkoppling samtidigt som barnen har gott om plats att leka på den trevliga lilla gräsmattan.

På övervåningen finner du badrummet med badkar i utmärkt skick, redo för att skapa avkopplande stunder. Dessutom erbjuder de fyra rymliga sovrummen gott om utrymme för hela familjen, med generösa garderober för all din förvaring. Inte nog med det, en balkong i soligt sydvästläge ger dig en extra plats att koppla av och njuta av solnedgångar.

Ett externt vidbyggt förråd vid entrén och garage i länga ingår också, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara dina saker och parkera din bil. Detta är en fantastisk möjlighet att få tillgång till ett högkvalitativt och välutrustat hem i ett fantastiskt område. Har bor man med en välskött samfällighetsförening med bra ekonomi som underlättar vardagen och tar hand om underhåll i området.

Här har du nära till såväl grönområden som matbutik, köpcentrum, bra kommunikationer, skola och förskola dit barnen lätt kan ta sig på ett tryggt sätt. Mölndals galleria och Kvarnbyn ligger inom 5 minuter från huset och tio minuter bort hittar du även Gunnebo slott och Horsikans badplats.

Tveka inte att höra av dig för chans att se detta fantastiska hem med egna ögon och upptäck allt som Rävekärrsgatan 211 har att erbjuda!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna