Rävekärr, Mölndal

Rävekärrsgatan 137

Såld
  • 6 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Gavelradhus i fint skick och perfekt läge för hela familjen.

Välkommen till Rävekärrsgatan 137, ett fantastiskt friköpt radhus med hörnläge som erbjuder en lyxig och bekväm livsstil för hela din familj. Med en yta på 129 kvm, ett fräscht kök och badrum, har detta hem allt du behöver för att njuta av ditt dagliga liv i fullständig komfort.

Ett av höjdpunkterna i detta hus är den inglasade uteplatsen med västerläge som ger dig möjlighet att förlänga sommaren. Detta utrymme är perfekt för avkoppling och underhållning, och ger dig ett vackert utomhusutrymme utan att behöva lämna ditt hem.

Detta hem är mycket välvårdat och har ett utmärkt besiktningsprotokoll utan några större anmärkningar, vilket gör att du kan flytta in med fullständig tillit och trygghet. Dessutom har huset solpaneler på taket som hjälper till att sänka dina energikostnader.

Med fem sovrum, litet allrum och ett badrum på övre plan har detta hem gott om utrymme för hela din familj. Detta är en fantastisk möjlighet att köpa ett hus som kan växa med din familj och rymma framtida behov.

Ett externt vidbyggt förråd samt matförråd vid den skyddade entrén och garage i länga ingår också, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara dina saker och parkera din bil. Detta är en fantastisk möjlighet att få tillgång till ett högkvalitativt och välutrustat hem i ett fantastiskt område. Har bor man med en välskött samfällighetsförening med bra ekonomi som underlättar vardagen och tar hand om underhåll i området.

Här har du nära till såväl grönområden som matbutik, köpcentrum, bra kommunikationer, skola och förskola dit barnen lätt kan ta sig på ett tryggt sätt. Mölndals galleria och Kvarnbyn ligger inom 5 minuter från huset och tio minuter bort hittar du även Gunnebo slott och Horsikans badplats.

Tveka inte att höra av dig för chans att se detta fantastiska hem med egna ögon och upptäck allt som Rävekärrsgatan 137 har att erbjuda!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna