Rävekärr, Mölndal

Rävekärrsgatan 131

REDO™
  • 5 rum
  • 125 + 10 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 4 000 000 kr

Välkommen till Rävekärrsgatan 131, ditt framtida drömhem!

Detta rymliga radhus sträcker sig över två våningar och är utformat för maximal komfort och bekvämlighet. Här finner du en omsorgsfullt utformad bostad med genomtänkta detaljer och generösa utrymmen, perfekt för dig och din familj.

På entréplanet välkomnas du av ett stort kök med gott om plats för matlagning och umgänge. Här finns också en praktisk tvättstuga med gott om förvaring för kläder och skor, ett rymligt vardagsrum, bra förvaringsutrymme under trappan och en liten WC. På andra våningen möts du av fyra rymliga sovrum med bra förvaring i alla rum, en klädkammare i hallen och ett badrum med stor duschkabin. Två av sovrummen har egna balkonger, varav en är inglasad och erbjuder en lugn oas för avkoppling.

Utomhus möts du av en mysig altan och en lummig trädgård som vetter mot väster. En perfekt plats för trevliga middagar eller lugna kvällar på altanen i kvällssolen. På entrésidan finner man ett stort vidbyggt förråd, redskapsskjul samt matförråd vid den skyddade entrén. Till radhuset ingår även garage i länga, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att förvara dina saker och parkera din bil.

Här bor man i en välskött samfällighetsförening med bra ekonomi som underlättar vardagen och tar hand om underhåll i området. Det har nyligen installerats laddstolpar på alla parkeringsplatser vilket gör det bekvämt för den som äger elbil.

Här har du nära till såväl grönområden som matbutik, köpcentrum, bra kommunikationer, skola och förskola dit barnen lätt kan ta sig på ett tryggt sätt. Mölndals galleria och Kvarnbyn ligger inom 5 minuter från huset och tio minuter bort hittar du även Gunnebo slott och Horsikans badplats.

Tveka inte att göra en intresseanmälan redan nu så du hålls uppdaterad om när detta härliga hem är redo att visas.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rävekärr, Mölndal

Rävekärrsgatan 131

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.