Rävekärr, Mölndal

Rävekärrsgatan 61

Såld
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Hörnradhus i bra skick och uteplats i västerläge

Välkommen till Rävekärrsgatan 61 i Mölndal!

Detta charmiga hörnradhus kommer att få ditt hjärta att smälta med sin fantastiska kombination av bekvämlighet, skick och fantastiska ytor.

Huset är i bra skick och har genomgått underhåll under åren. Det stilfulla köket renoverades 2014. Med moderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme blir matlagningen till en fröjd. Här kan du bjuda in vänner och familj till minnesvärda middagar och njuta av matlagningens konst. I samband med köket finner vi även en välutrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

WC och badrum är äldre vilket ger möjligheten att kunna sätta sin egen prägel på hemmet. Skapa en yta där du kan du varva ner efter en lång dag och skämma bort dig själv med ett avkopplande bad eller en uppfriskande dusch. Eller varför inte passa på att ändra om i planlösningen samtidigt för att verkligen få det radhus ni alltid drömt om.

I huset möts du av fina ytskikt och en genomtänkt planlösning med stor hall. De ljusa och rymliga rummen ger dig gott om utrymme att inreda och skapa din egen personliga stil. Här finns utrymme för hela familjen att trivas och växa.

Den härliga uteplatsen som nås från köket och vetter mot väster blir ditt eget privata utomhusparadis. Här kan du njuta av solnedgångar, umgås med vänner och familj eller bara koppla av i lugn och ro. Det är den perfekta platsen att njuta av sommarkvällar och skapa minnen som varar livet ut.

Garage i längan blir en ovärderlig tillgång för bilägare, och ger dig möjligheten att alltid ha en plats att parkera och skydda din bil. Du behöver inte oroa dig för att leta efter parkering när du kommer hem - du har alltid en reserverad plats.

Lägg till att denna fantastiska bostad har ännu en fördel som kommer att överraska dig - den inredda vinden! Med en extra yta på cirka 8 kvadratmeter erbjuder vinden många möjligheter. Här kan du skapa ett extra sovrum, ett hemmakontor eller vad du än önskar. Du har friheten att anpassa utrymmet efter dina behov och skapa din alldeles egna oas. Med den inredda vinden får du verkligen ut maximal nytta av detta underbara hörnradhus.

Läget är perfekt för familjer och pendlare. Med närheten till skolor och kollektivtrafik blir vardagen smidig och enkel. Barnen kan enkelt ta sig till skolan och du når snabbt och smidigt Mölndals centrum eller Göteborgs stadskärna. Gunnebo slott och Horsikans badplats finns också inom 10 minuter från bostaden.
Här får du det bästa av två världar - ett lugnt och fridfullt område samtidigt som du har närhet till stadens puls.

Missa inte chansen att äga detta underbara hörnradhus på Rävekärrsgatan 61 i Mölndal. Det erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, skick och fantastiska ytor. Kontakta oss idag för att boka en förhandsvisning och låt dina drömmar bli verklighet!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna