Ryttarhagen, Mjölby

Ledungsgatan 13

Såld
  • 6 rum
  • 170 kvm
  • Villa

TRIVSAMT OCH BARNVÄNLIGT HUS MED ETT BRA LÄGE!

På en lugn och barnvänlig gata finner ni nu ett välskött hus beläget i ett trevligt villaområde. Detta mysiga hem väntar nya ägare!

Välkomna till Ledungsgatan 13! Nu finns möjligheten för er som söker ett trivsamt och välplanerat hus på en hörntomt i ett familjärt område. Med en boyta om 170 kvadratmeter fördelat på två våningsplan erbjuder huset upp till 5 sovrum och flera sociala ytor att umgås på, perfekt för barnfamiljen. Entréplanet omfattar en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, rymligt och ljust vardagsrum i vinkel med fönster i tre väderstreck samt en härlig och effektiv braskamin. Intill vardagsrummet finns ett stort och funktionellt kök med luckor och bänkskiva av massiv ek. Vidare på entréplanet finner ni två sovrum, ett badrum och tvättavdelning med en separat ingång från garaget. Från entréplanet når man husets flera uteplatser som följer solens rotation från morgon till kväll vilket ger många härliga soltimmar på dygnet.

Övervåningen erbjuder en möblerbar hall och goda förvaringsmöjligheter finns via klädkammaren i anslutning. På vänster sida om hallen finner ni ett allrum som även kan disponeras som ett sovrum. Härifrån nås balkongen. På höger sida om hallen finns två rymliga sovrum. Husets andra våtutrymme finner ni centrerat på övervåningen med dusch, wc och bastu.

Till huset hör ett vidbyggt dubbelgarage med ett hobbyrum baktill. Perfekt för barnen att ha som lekrum eller förrådsutrymme. Nuvarande ägare har löpande genom åren förbättrat och renoverat huset (se separat bilaga) vilket idag erbjuder ett välskött hus för nästa ägare.

Trädgården om cirka 900 kvadratmeter är lättskött med fina gröna ytor, fruktträd och insynsskyddad tomt med buskar som skärmar av mellan grannar. Gillar ni att odla finns goda möjligheter då trädgården har ett mycket bra solläge i sydväst. Från köket tar ni er ut till ett gediget och stort inglasat uterum som förlänger sommaren eller tidigarelägger våren. Intill uterummet finns ett altandäck med plats för både en soffgrupp och grill.

På Ledungsgatan 13 bor ni med närhet till förskolor, skolor, lekpark, idrottsanläggning och motionsslingor. Till centrum finns fina cykelvägar/gångvägar och det tar inte mer än 10 min med cykeln så är ni i Mjölby centrum. Goda möjligheter till att pendla till närliggande kommuner med både E4 och pendeltåg.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna