Östra, Mjölby

Kaprifolgränd 3

  • 5 rum
  • 112 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 000 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välkomna till Kaprifolsgränd 3 som är belägen i ett omtyckt villakvarter på Mjölby Östra! Nu finns tillfälle för er som söker en trivsam och välskött enplansvilla med källare. Villan med en total yta om 224 kvadratmeter erbjuder familjen flera sociala ytor att umgås på samt en hel del praktiska rum. Till huset finns ett vidbyggt garage med ett förråd. Huset värms upp via fjärrvärme och nya elledningar finns i hela huset.

Entréplanet om 112 kvadratmeter erbjuder en rymlig hall med avhängningsmöjligheter. Till höger om hallen finner ni vardagsrummet som går i vinkel. Rummet har ett fint ljusinsläpp och här finns plats med matbord och soffa. Intill vardagsrummet finns köket med plats för köksbord och stolar. Från köket finns en utgång mot trädgården. Vidare på entréplanet finner ni fyra sovrum och ett duschrum.

Källarplanet omfattar en inredd gillestuga med braskamin, tvättstuga med tvättmaskin och torkmöjligheter, pannrum, stort förråd och ett gästrum med duschrum, bastu och wc i anslutning. Källarplanet har en praktisk ingång från gaveln och in till tvättstugan.

Till huset hör en lagom stor tomt om 926 kvadratmeter. Här finns bra ytor för barnen att springa och leka. Trädgården erbjuder bra solförhållanden från morgon till kväll vilket ger er bra förutsättningar för odlingsmöjligheter. Här finns en stor uteplats under tak och ett inglasat uterum samt en lekstuga. På framsidan finns buskar som skärmar av mot gatan. På baksidan finns ett praktiskt förråd för redskap.

Välkommen med din intresseanmälan!

Boka visning

  • Anmälan krävs! Anmäl er via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Östra, Mjölby

Kaprifolgränd 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.