Mjölby, Mjölby

Vårlöksgatan 9

REDO™
  • 6 rum
  • 115 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 000 000 kr

Gedigen suterrängvilla med gångavstånd till det mesta!

Välkomna till Vårlöksgatan 9! Här finns nu tillfälle för er som söker ett gediget enplanshus med suterrängplan. Denna trivsamma villa om 6 rum och kök är optimal för er som söker många rum och värdesätter det sociala umgänget högt! Suterrängplanet erbjuder en stor och välkomnade hall med kapprum. Till höger finner ni ett sovrum och i anslutning till sovrummet finns en wc. Vidare finns flera praktiska utrymmen som en matkällare, klädkammare, pannrum och förråd. Förrådet har vatten och avlopp framdraget och kan nyttjas som tvättstuga. Huset värms upp via bergvärme och fiber finns indraget.

Ovanvåningen erbjuder en modern och öppen planlösning med ett fint ljusinsläpp och härlig rymd. Vardagsrummet har en mysig öppen spis och stora fönsterpartier mot trädgården blir den givna samlingspunkten. Matplatsen och köket finner intill vardagsrummet. Här erbjuds ett smakfullt renoverat kök i modern stil med en köksö. Köket har goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns tre sovrum, ett helkaklat badrum samt en klädkammare.

Till huset hör en välskött trädgård i flera etage, med trädgårdsland, uteplats, förråd och vedbod. Här finns ytor för barnen att springa och leka med skogsdungen intill. Trädgårdens sydvästläge ger tomten perfekta solförhållanden från morgon till kväll.

På Vårlöksgatan bor ni med gångavstånd till förskolor, skolor, pendelstation och mataffärer. Goda pendlingsmöjligheter finns till bland annat Tranås, Motala och Linköping via pendeltåg.

Välkommen med din intresseanmälan!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mjölby, Mjölby

Vårlöksgatan 9

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.